Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 246 m² bez realitkyPetra Bezruče, Luby - Luby I, Karlovarský kraj

Petra Bezruče, Luby - Luby I, Karlovarský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 76 m² • Terasa 35 m²
Cena5 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 581 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,69 %.


PRODÁNO - Prodej prostorného domu s dispozicí 5+1 v klidné lokalitě. Tato cihlová stavba se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. V přízemí se nachází vstupní chodbička, poté chodba se samostatným wc a samostatnou koupelnou s vanou. Z této chodby se dostaneme do kuchyně a následně do obývacího pokoje s krbovými kamny. Dále z chodby vstoupíme do samostatného pokoje-ložnice. Po schodišti do prvního patra se dostaneme na chodbu, kde se nachází samostatné wc a malá koupelna se sprchovým koutem, vstup na terasu. V prvním patře jsou tři větší pokoje. Energetická náročnost budovy je označena štítkem E.

Celková plocha domu činí 244 m2 a pozemek má rozlohu 1504 m2. K dispozici je parkování před domem a garáž se sekčními vraty pro vaše vozidlo. Dále jsou na pozemku skladové místnosti a dílna. Ve sklepě se nachází nový plynový kotel Vaillant se zásobníkem vody a nová vodárna, která dodává vodu do koupelen a wc z vlastní studny. Dům je napojen na místní vodovod, který dodává vodu do kuchyně. Vodu lze ve sklepě jednoduše přepnout kohoutem a z místního vodovodu lze zásobovat celý dům. Díky vlastní studně se dají ušetřit nemalé peníze. K relaxaci a odpočinku slouží jak terasa, tak i zahrada s pergolou.

Tato nemovitost nabízí prostorné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Pokud hledáte klidné místo k odpočinku, tato nabídka je pro vás jako stvořená.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy, nebo na telefonním čísle sedmdvačtyři pětpětdevět čtyřidvapět. Budu se těšit na vaše zájem!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu845573
Dispozice5+1
Dostupné od9. 6. 2024
StavDobrý
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha246
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 504
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 35 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 76 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLuby
🚶 303 m (4 min)
PoštaLuby u Chebu
🚶 679 m (8 min)
Obchod
🚶 310 m (4 min)
Banka
🚘 10 255 m (13 min)
RestauraceBaráček
🚶 662 m (8 min)
ŠkolaZŠ první stupeň
🚶 654 m (8 min)
Mateřská školaKindergarten Kegelbergvilla
🚘 9 358 m (14 min)
Hřiště
🚘 1 643 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.