Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 89 m², Na Křečku, Praha, Praha

Prodej bytu 4+kk • 89 m² bez realitkyNa Křečku, Praha - Horní Měcholupy

Na Křečku, Praha - Horní MěcholupyMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Sklep 3 m² • Lodžie 7 m²
Cena8 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 539 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardní rodinné bydlení přímo od majitele v "novostavbě" panelového bytu s čistou podlahovou plochou 79 m2 (zvětšenou o chodbu), s klimatizací, 2xWC, 7m2 lodžií, 3m2 sklepem a s nádhernými výhledy ze všech pokojů/lodžie v zatepleném domě, který teď sám prochází velkou revitalizací, komfortnější než v lecjaké novostavbě? Posuďte sami:

Vstup do bytového domu je buď klasicky po schodech nebo bezbariérové. Vyjdete novým výtahem vyjedete do posledního 7. patra, kde Vám nikdo nebude dupat nad hlavou a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …… a vstoupit do bytu 4+kk velikosti 79 m2 + k tomu velkorysou lodžií (7 m2) + 3m2 sklep. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem s JV orientací, přilehajícím pokoji/pracovně/ložnici a ze dvou ložnic na druhé straně bytu se SZ orientaci. Dále je zde prostorná předsíň zvětšená o původní chodbu pro šatní skříně, koupelna, 2xWC. K bytu náleží také velká sklepní kóje 3m2. Byt je po kompletní celkové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC

• Nové štuky v celém bytě

• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče navýšeného na 3x25A

• Bezpečnostní dveře

• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči

• Optický i koaxialní kabel pro vysokorychlostní internet

• Rozvody klimatizace do všech pokojů

O bytový dům je řádně pečováno. Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do nízkých poplatků pro byt 4kk cca 5.900 Kč + elektřina. Navíc se bude letos provádět oprava interiéru domu – některé vchody jsou již hotové.

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je kompletní a pestrá a vesměs v pěším dosahu. V okolí domu je pohodlné parkování. Nachází se v klidné lokalitě plné zeleně a dětských hřišť. Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenost.

Kromě tohoto bytu připravujeme další byty 3kk v v osobním vlastnictví v ulici Janovská v Horních Měcholupech, který bude dokončen v 8/24. Bude mít shodný design, materiály a vybavení jako zde presentovaný byt. Jak u tohoto bytu, tak i dalších v priprave (vse 4kk v ulicich Nevanova v Řepích, Jakobiho v Petrovicích, Přecechtělova na Stodůlkách) mate ještě možnost ovlivnit finálni vzhled bytu. Rád poskytnu další informace emailem či telefonicky, popr na www.majabydleni.cz Zároveň Vás mohu v případě zájmu propojit na hypotečního poradce, který Vám s velkou pravděpodobností vylepší Vaše již případně předjednané podmínky.

Superior family living directly from the owner in a "new construction" panel apartment with a net floor area of ​​79 m2 (increased by the corridor), with air conditioning, 2xWC, 7m2 loggia, 3m2 cellar and with wonderful views from all rooms/loggia in an insulated house that now passes itself a major revitalization, more comfortable than in any new building? Judge for yourself:

The entrance to the apartment building is either classically via stairs or barrier-free. You will take the new elevator to the last 7th floor, where no one will stomp on your head and you are almost home. Just open the security door …… and enter the 4+kk apartment of 79 m2 + a generous loggia (7 m2) + 3 m2 cellar. The apartment consists of a living room with a kitchen and dining area with a SE orientation, an adjoining room/study/bedroom and two bedrooms on the other side of the apartment with a NW orientation. There is also a spacious hall enlarged by the original corridor for wardrobes, bathroom, 2x WC. The apartment also includes a large 3m2 basement cubicle. The apartment has been completely renovated, so you will be moving into a "new building" where no one has lived before:

• Brick housing core + reconstruction of bathroom and toilet

• New stucco throughout the apartment

• New electrical installation, including an apartment switchboard increased to 3x25A

• Security door

• Custom-made kitchen fully equipped with appliances

• Optical and coaxial cable for high-speed Internet

• Air conditioning pipes to all rooms

The apartment building is properly cared for. The house is insulated, the windows are replaced with plastic ones with double glazing, new risers. Everything is reflected at this time in the low fees for a 4-bedroom apartment approx. 5,900 CZK + electricity. In addition, the interior of the house will be repaired this year - some entrances are already finished.

Civic amenities in and around the place are complete and varied and mostly within walking distance. There is convenient parking around the house. It is located in a quiet location full of greenery and children's playgrounds. At the same time, all civic amenities are in the immediate vicinity.

In addition to this apartment, we are preparing other 3kk apartments in personal ownership in Janovská Street in Horní Měcholupy, which will be completed on 8/24. It will have the same design, materials and equipment as the apartment presented here. Both with this apartment and others in preparation (all 4kk in the streets Nevanova in Řepy, Jakobi in Petrovice, Přecechtělova in Stodůlky), you still have the opportunity to influence the final appearance of the apartment. I will be happy to provide further information by email or by phone, or at www.majabydleni.cz. At the same time, if you are i

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu844897
Dispozice4+kk
Dostupné od19. 6. 2024
Podlaží7. podlaží z 7
Konstrukce budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha89
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie 7 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHoloubkovská
🚶 269 m (3 min)
PoštaČeská pošta
🚶 721 m (9 min)
ObchodPotraviny
🚶 389 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 668 m (8 min)
RestauraceHospůdka Parma
🚶 294 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 464 m (6 min)
ŠkolaZŠ Veronské náměstí
🚶 487 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Parmská
🚶 349 m (4 min)
Sportoviště
🚶 761 m (9 min)
HřištěKlouzajda
🚶 146 m (2 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.