Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 33 m² bez realitkyRonešova, Praha - Černý Most

Ronešova, Praha - Černý MostVybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3,2 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný, kompletně zařízený a vybavený byt 1+1 o celkové ploše 33,2 m2. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží panelového bytového domu s výtahem, který je umístěn v klidné části čtvrti Černý Most I v Praze 14.

Interiér tvoří pokoj o výměře 18,2 m2, kuchyň 6,4 m2, koupelna 2,9 m2, WC (oddělené) 1.08 m2, předsíň 4,0 m2 a balkón 3,2 m2 .

Na podlaze v obytné místnosti je položeno lino v dekoru dřeva.

Byt je plně vybaven. V kuchyni je k dispozici horkovzdušná trouba, sklokeramická varná deska, lednice, stolek, dvě židle. V místnosti je nová postel (160x200 cm), sedačka, komoda vše s úložným prostorem. Dále se zde nachází sklopný psací stůl. V předsíni je vysoká skříň s posuvnými zrcadlovými dveřmi. Koupelna disponuje sprchovým koutem, novou pračkou zn. LG a dostatkem úložného prostoru na kosmetiku, žehlička, sušák, koš, základní kuchyňské vybavení. Veškeré spotřebiče jsou v bytě nové a energicky málo náročné. Byt je nově zrekonstruován. Plyn v bytě není zaveden. Teplo je řešeno ústředním topením.

Do bytu je zaveden rychlý optický internet.

V bytě jsou nová plastová okna a vzhledem k tomu, že byt je v rámci domu středový, je energeticky velmi málo náročný. Další výhodou je příjemný balkón se skládacím stolkem a lavicí s dostatkem květináčů pro sadbu květin, či bylin. Byt včetně balkónu je situován na východ tzn. že i letních měsících se v něm udržuje příjemná teplota. Tato východní strana zaručuje klid a výhled do zeleně.

Nájemné: 18 000 Kč

Elektřina: 1 000 Kč/ 1 osoba, 1 800 Kč/ 2 osoby (nepřevádí se na nájemce)

Poplatky za provoz domu (odpad, osvětlení, úklid, výtah, teplá voda, vytápění): 4 000 Kč/ 1 osoba, 5 000 Kč/ 2 osoby.

Internet 350 Kč

Vratná kauce: 35 000 Kč

Platba při podpisu smlouvy činí 23 350 Kč nebo 25 150 Kč + kauce 35.000. Kauce bude vrácena v případě vrácení bytu bez závad (dle přílohy a fotek smlouvy). Platba nájemného se hradí na daný měsíc, a to v den pronájmu bytu.

Nehradí se provize za zprostředkování, ani žádný administrativní poplatek. RK prosím nevolat. Smlouva bude uzavřena ve formě podnájmu, neumožňující přihlášení k trvalému bydlišti.

Byt je volný ihned.

Výborná dopravní dostupnost do centra Prahy. Nejbližší autobusová zastávka je Ronešova odkud je to 1 stanici nebo 3 minuty pěšky na metro "B" Rajská Zahrada. O jeden dům dále jsou potraviny (malá večerka), supermarket Albert se nachází před zastávkou metra, taktéž i škola, posilovna, drogerie, trafika. V docházkové vzdálenosti se nachází dvě polikliniky, venkovní workout hřiště a Centrum Černý Most. Nově je nad stanicí metra železniční zastávka Praha - Rajská Zahrada, která zajišťuje pohodlnou cestu do centra města za 20 minut. V neposlední řadě je v blízkosti centrální park s rybníkem, který lze využít pro volnočasové aktivity. Parkování bez modrých zón.

Byt je vhodný pro jednotlivce či bezdětný pár (max. 2 dospělé osoby), bez domácích zvířat. Kouření je povoleno na lodžii.

Prohlídky možné po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu844365
Dispozice1+1
Dostupné od29. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 7
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Balkón 3,2 m²
Sklep 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.