Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyPísecká, Praha - Vinohrady

Nepřehlédněte
Písecká, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce55 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím zrekonstruovaný, prostorný a velmi světlý byt 2+1 v 5. patře kompletně revitalizovaného cihlového domu s výtahem na Vinohradech, v ulici Písecká.

Byt má neprůchozí pokoje, vstup do obou pokojů (ca. 20 a 18 m2) stejně jako do kuchyně a na WC je z chodby. Vstup do koupelny je z jednoho pokoje (ložnice). Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pár, není vhodný pro 2 kamarádky, 2 studenty apod., kde by chtěl každý sdílet svůj pokoj.

V bytu se nachází vstupní hala, obývací pokoj, kuchyň, spíž, ložnice, koupelna a WC. Byt je nezařízený nábytkem, kuchyňský kout je plně vybaven (lednice, myčka, trouba, varná deska, digestoř). Byt má nová plastová okna, centrální vytápění, videotelefon, vstup do domu je na čip. V koupelně je pračka.

Byt se nachází 1 min. od tramvajové zastávky a stanice metra A Flora, v lokalitě s výbornou dopravní dostupností, občanskou vybaveností a zelení. Nákupní centrum Flora se spoustou obchodů, restaurací a kinem 1 min. od domu. Průkaz PENB není k dispozici, proto je uvedena třída G.

Nájem činí 23 000,- Kč měsíčně + zálohy na služby a energie 4 500,- Kč, Vratná kauce je 55 000,- Kč

Neplatíte žádnou provizi!

K nastěhování ihned. Pouze nekuřáci, bez domácích mazlíčků

Pokud hledáte byt s výhledem a dostatkem denního světla, tento byt je pro vás ideální volbou. Kontaktovat mě můžete skrze zprávy, pokud máte zájem o prohlídku tohoto pěkného bytu. Buďte první, kdo si tento skvělý byt pronajme!

For long-term rent, we offer a renovated, spacious, and very bright 2+1 apartment on the 5th floor of a brick house with an elevator in Vinohrady, on Písecká street.

The apartment consists of an entrance hall, living room, kitchen, pantry, bedroom, bathroom, and toilet. The apartment is unfurnished, the kitchen corner is fully equipped (fridge, dishwasher, oven, hob, extractor hood). The apartment has new plastic windows, central heating, videophone, and entry to the building is with a chip. There is a preparation for a washing machine in the bathroom.

The apartment is located 1 min. from the tram stop and the metro station A Flora, in a location with excellent transport accessibility, civic amenities, and greenery. The Flora shopping center with many shops, restaurants, and a cinema is 1 min. from the house. The energy performance certificate is not available, so class G is stated.

The rent is 25,000 CZK per month + advances for services and energy 4,500 CZK, Refundable deposit is 59,000 CZK

You do not pay any commission!

Available for immediate move-in. No smokers, no pets

If you are looking for an apartment with a view and plenty of natural light, this apartment is the ideal choice for you. You can contact me through messages if you are interested in viewing this nice apartment. Be the first to rent this great apartment!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu844258
Dispozice2+1
Dostupné od22. 7. 2024
Podlaží6. podlaží z 7
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanské hřbitovy
🚶 195 m (2 min)
PoštaPraha 31
🚶 196 m (2 min)
Obchod
🚶 15 m (0 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 289 m (3 min)
RestauraceU Bergnerů
🚶 157 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 340 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola náměstí Jiřího z Lobkovic
🚶 195 m (2 min)
Mateřská školaJesle a školky Bambíno
🚶 273 m (3 min)
Sportoviště
🚶 239 m (3 min)
Hřiště
🚶 194 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.