Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy • 56 m² bez realitkyBrno - Brněnské Ivanovice, Jihomoravský kraj

Brno - Brněnské Ivanovice, Jihomoravský krajMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 5 m²
Cena1 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám chatu se zahradou 1345 m2 v osobním vlastnictví v zahrádkářské kolonii v Brně v Brněnských Ivanovicích, poblíž ulice Vinohradská. Parcelní číslo: 136/1. Zahrada je oplocená. Na pozemku jsou starší i nově vysazené ovocné stromy (višeň, ořešák, jabloňe, meruňka, švestka, třešeň, dřín, lísky) . Kopaná studna s pumpou, 3 velké nádrže na deštovou vodu s rozvodem po zahradě, částečně podsklepená zateplená chata s podkrovím a s krbovými kamny a s elektrickými rozvody (příprava pro solární panely.) V podkrovním pokoji dřevěná podlaha. Kuchyňský kout je vybavený kuchyňskou linkou s dřezem. Přibližná úžitná plocha 56 m2, chata má evidenční číslo a je zapsaná v katastru. V koupelně s rohovou vanou a umyvadlem je připravené přípojné místo pro pračku a umístění WC. (přípojka vody ale nebyla osazena čerpadlem).V obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna na dřevo. Vhodné pro rekreaci, ideální pro pěstování plodin nebo i pro chov slepic, případně pro bydlení nenáročnému člověku. Bezproblémový příjezd autem na pozemek. Prodávám včetně vybavení chaty. Pozemek nemá přípojku elektřiny.

I am selling a cottage with a garden of 1345 m2 in a garden colony in Brno in Brno Ivanovice, near Vinohradská street. Plot number: 136/1. The garden is fenced. There are older and newly planted fruit trees on the plot (cherry, walnut, apple trees, apricot, plum, cherry, dogwood, hazelnuts). Dug well with pump, 3 large rainwater tanks with distribution throughout the garden, partially basement insulated cottage with attic and with fireplace and electrical wiring (preparation for solar panels.) Wooden floor in the attic room. The kitchen corner is equipped with a kitchen unit with a sink. Approximate usable area 56 m2, the cottage has an identification number and is registered in the cadastre. In the bathroom with a corner bathtub and sink, there is a prepared connection point for a washing machine and toilet installation. (water connection but pump not installed). In the living room there are wood-burning stoves. Suitable for recreation, ideal for growing crops or for keeping chickens, or for living for an undemanding person. Easy access by car to the plot. I am selling including the cottage equipment. The plot does not have an electricity connection. GPS:66

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu843562
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 345
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha56
Dostupné od28. 5. 2024
StavDobrý
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5 m²
MHD 6 minut pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStaré Černovice
🚶 524 m (6 min)
PoštaBrno 18
🚘 2 970 m (8 min)
ObchodLidl
🚘 1 795 m (4 min)
BankaČsob
🚘 3 045 m (9 min)
RestauraceWeinerka
🚘 1 525 m (6 min)
LékárnaPhoenix Lékárenský velkoobhcod
🚘 1 181 m (5 min)
Škola
🚘 1 722 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 632 m (4 min)
Sportoviště
🚘 2 069 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 803 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.