Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 106 m² bez realitkyV Luhu, Louňovice - Louňovice, Středočeský kraj

V Luhu, Louňovice - Louňovice, Středočeský krajMHD 7 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Terasa 15 m²
Cena11 300 000 KčUšetříte 200 000 Kč11 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ZKOLAUDOVÁNO!!! Číslo popisné 535!!!

Původní cena 12 500 000 kč. Prodej novostavby cihlového domu s dispozicí 5+kk . Tento moderní dům nabízí plochu 106 m2 + 15 m2 zimní zahrada která má jako celý dům podlahové vytápění a je situována na pozemku o rozloze 337 m2. Díky novostavbě je stav nemovitosti v perfektním stavu . Majitel je zároveň stavitel a staví zde tři domy .Veškeré informace o stavbě jsou fotograficky zaznamenány včetně stavebního deníku.

Dům má technickou místnost kde je vybavení a ovládaní na tepelné čerpadlo /ovládání i mobilem/, dále přípojky na pračku a sušičku . Zařízené dvě koupelny-jedna sprchový kout, toaleta, umyvadlo, druhá -Vana, toaleta, bidet, umyvadlo. Vinylové podlahy + dlažba .Další úložný prostor pod schody. Energetická náročnost budovy je označena štítkem B, což znamená úsporu nákladů na provoz. Předpříprava na fotovoltaiku a nabíjení el. aut. Pojízdná brána na dálkové ovládání. Vodovodní řád + vlastní vrtaná studna .

K dispozici je také parkování přímo na parcele u domu pro vaše pohodlí. Kromě toho máte možnost relaxace na zimní zahradě o rozloze 15 m2 kde je podlahové vytápění jako v celém domě. Zde si můžete vychutnat klidné chvíle s krásným výhledem na zahradu a bazén 6x4m2. Wifi ,kamera s nočním viděním, dvě záchytné dešťové nádrže.

Tato nemovitost je skvělou investicí do vaší budoucnosti a nabízí vám komfortní bydlení v klidné lokalitě. Nebojte se nás kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku přímo s majitelem této nemovitosti ještě dnes. Vážení jsem v Louňovicích již 50 let a i když naše země je krásná tak zde jste obklopeni panenskou přírodou, rybníky a lesy Buďte prvním majitelem nového domu v žádané lokalitě obklopené Voděradskými bučinami s veškerou občanskou vybaveností v dosahu a bezproblémovým dojezdem do Prahy jak autem tak městskou dopravou. Nová škola ve výstavbě, školka v obci, restaurace, hotel fotbalové hřiště, bowling, krytý bazén Fialka , Penny 2x , Lidl ,Pepko, Kadeřnictví atd.

Neplatíte provizi. DŮM BYL 1.7. ZKOLADOVÁN !

Sale of a new brick house with a layout of 5+kk. This modern house offers a surface area of 106 m2 + 15 m2 winter garden with underfloor heating and is situated on a plot of 337 m2. Thanks to the new construction, the property is in perfect condition. The owner is also the builder and is building three houses here. All information about the construction is documented photographically, including the construction diary.

The house has a technical room with equipment and control for the heat pump, as well as connections for a washing machine and dryer. There are two furnished bathrooms - one with a shower, toilet, sink, and the other with a bathtub, toilet, bidet, and sink. Additional storage space under the stairs. The energy efficiency of the building is labeled with a B, which means cost savings on operation. Preparations for photovoltaics and charging electric cars. Remote-controlled sliding gate. Private drilled well.

Parking is also available directly on the plot by the house for your convenience. In addition, you have the opportunity to relax on a 15 m2 terrace, where you can enjoy peaceful moments with a beautiful view of the 6x4m2 pool. Wifi, night vision camera, two rainwater collection tanks.

This property is a great investment in your future and offers you comfortable living in a quiet location. Don't hesitate to contact us through messages and arrange a viewing directly with the owner of this property today. I have been in Louňovice for 50 years and even though our country is beautiful, here you are surrounded by pristine nature, ponds, and forests. Be the first owner of a new house in a sought-after location surrounded by Voděradské beech forests with all the amenities within reach and easy access to Prague by car or public transport. New school under construction, kindergarten in the village, restaurant, hotel football field, bowling, hotel pool, Penny 2x, Lidl, Pepco, etc.

No commission.

Price 11,990,000 CZK + bonus after viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu843360
Dispozice5+kk
Dostupné od27. 5. 2024
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
Plocha pozemku337
Konstrukce budovyCihla
VytápěníOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 15 m²
MHD 7 minut pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLouňovice, I. hráz
🚶 547 m (7 min)
PoštaMukařov
🚘 2 299 m (5 min)
ObchodMůjobchod - Potraviny Louňovice
🚶 574 m (7 min)
BankaČSOB
🚘 8 240 m (13 min)
RestauraceU Henců
🚶 437 m (5 min)
LékárnaLékárna Kateřinská
🚘 1 569 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Mukařov
🚘 1 935 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 2 004 m (4 min)
SportovištěSokolovna
🚘 1 772 m (3 min)
Hřiště
🚶 734 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.