Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyVelvarská, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Velvarská, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 8 m² • Sklep 1,5 m²
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím na prodej prostorný byt 1+kk v Praze - západ, Horoměřicích. Jedná se rezidenční bydlení v novostavbě. Byt o podlahové ploše 33,6 m2 disponuje velkým balkónem (8 m2) a je situován ve 3NP směr JZ. Jednotka se skládá z níže uvedených částí: Chodba, koupelna + WC, obývací pokoj a kuchyňský kout. Je vybaven kuchyňskou linkou, vestavěnou šatní skříní v chodbě i obývacím pokoji a moderním osvětlením. K bytu náleží sklepní kóje (1,2m2). Celý objekt je střežen kamerovým systémem.

Pro více informací volejte:

Bytový dům se nachází v uzavřeném areálu, kde je možný vjezd pro auta a vstup pro pěší pouze s čipem.

Způsob vytápění a ohřev užitkové vody je plynovým kotlem pro daný vchod (9 bytových jednotek)

Novostavba se nachází v blízkosti široké škály služeb a občanské vybavenosti. V okolí naleznete několik obchodů, restaurací a kaváren, které uspokojí vaše každodenní potřeby.

V docházkové vzdálenosti je dostupná také škola a školka, sportovní nadšenci ocení blízkost fitness centra a cyklostezek, které nabízejí možnosti pro aktivně strávený volný čas.

Lokalita je dobře propojená s veřejnou dopravou. Autobusová zastávka přímo u domu umožňuje snadnou dopravu na metro Bořislavka (10 min.), odkud je poté jen 15 minut metrem do centra Prahy. Za zmínku stojí rovněž dobrá dostupnost na nedaleké Letiště Václava Havla.

Při rychlém jednání možná sleva.

I offer for sale a spacious 1+kk apartment in Prague - west, in Horoměřice. It is a residential living in a new building. The apartment with a floor area of 33.6 m2 has a large balcony (8 m2) and is located on the 3rd floor facing southwest. The unit consists of the following parts: hallway, bathroom + toilet, living room, and kitchenette. It is equipped with a kitchen unit, built-in wardrobe in the hallway and living room, and modern lighting. The apartment also includes a cellar cubicle (1.2m2). The whole building is monitored by a camera system.

The apartment building is located in a closed area, where entry for cars and pedestrian access is only possible with a chip.

Heating and hot water heating is provided by a gas boiler for the specific entrance (9 apartment units).

The new building is located close to a wide range of services and amenities. In the vicinity, you will find several shops, restaurants, and cafes that will satisfy your daily needs. Within walking distance, there is also a school and kindergarten, sports enthusiasts will appreciate the proximity of a fitness center and cycling paths, which offer opportunities for actively spending free time.

The location is well connected to public transport. The bus stop right outside the building allows for easy transportation to the Bořislavka metro station (10 min.), from where it is only a 15-minute metro ride to the center of Prague. It is also worth mentioning the good accessibility to the nearby Václav Havel Airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu842567
Dispozice1+kk
Dostupné od22. 5. 2024
Podlaží3. podlaží z 3
Konstrukce budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 8 m²
Parkování
Sklep 1,5 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHoroměřice, V Lipkách
🚶 172 m (2 min)
PoštaHoroměřice
🚶 493 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 203 m (2 min)
Banka
🚘 3 794 m (5 min)
RestauraceModrá Stodola
🚶 223 m (3 min)
LékárnaLékárna Horoměřice
🚶 307 m (4 min)
Škola
🚶 296 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 116 m (3 min)
SportovištěBowling Modrá Stodola
🚶 218 m (3 min)
Hřiště
🚶 170 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.