Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 2+kk 50 m², Slepá, Zvole, Středočeský kraj
Pronájem bytu 2+kk 50 m², Slepá, Zvole, Středočeský kraj
Pronájem bytu 2+kk 50 m², Slepá, Zvole, Středočeský kraj
Pronájem bytu 2+kk 50 m², Slepá, Zvole, Středočeský kraj
Pronájem bytu 2+kk 50 m², Slepá, Zvole, Středočeský kraj
Pronájem bytu 2+kk 50 m², Slepá, Zvole, Středočeský kraj

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySlepá, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský kraj

Nový
Slepá, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Parkování
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie2 700 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 15 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízím k pronájmu byt 2+KK v samostatném domku s‌ přístupem přes zahradu rodinného domu. Podlahová plocha bytu je cca 50 m2 rovnoměrně rozložených mezi přízemí a podkroví. Součástí pronájmu je i malá předzahrádka o velikosti zhruba 10 m2, která je oddělena od zbytku zahrady živým plotem. Byt není vybavený s výjimkou kuchyňské linky, sporáku a digestoře.

Pozemek se nachází v ulici Slepá, která, jak název napovídá, není průjezdná, což zaručuje velmi klidné prostředí. V ulici je možné parkovat 1 osobní automobil přímo u plotu pozemku.

Vytápění a teplá voda je zajištěna tepelným čerpadlem, které je společné pro pronajímanou nemovitost a rodinný dům, což zajišťuje velmi přívětivé náklady na vytápění.

Předzahrádka je oddělena živým plotem pro zaručení soukromí a je z části zatravněná, zbytek je vydlážděn. O sekání travnatou plochy se stará pronajímatel, stejně jako o živý plot.

Autobusová zastávka směrem do Vraného nad Vltavou je vzdálená 540m, druhá autobusová zastávka, odkud odjíždí autobusy směrem do Prahy je vzdálená 640m. Autobusová linka 333 je přímé spojení se stanicí metra Kačerov, která má v ranní špičce interval 10 minut.

V obci Zvole se nachází základní i mateřská škola, dvě restaurace, obchod s potravinami, železářství, cukrárna, květinářství i několik dětských hřišť. K dispozici je také kulturní vyžití v polyfunkčním domě nebo fotbalové zážitky na hřišti Sokol Zvole. Obec se nachází v blízkosti Vltavy a prochází tudy několik cyklistických i pěších turistických tras, které nabízí krásné výlety k Vltavě, Sáazvě či do kopců v okolí Jílového u Prahy.

Nehledáme nájemce s domácími mazlíčky, protože sami máme pejska.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy.

I offer for rent a 2+KK apartment in a separate house with access through the garden of a family house. The floor area of the apartment is approximately 50 m2 evenly distributed between the ground floor and the attic. The rental also includes a small front garden of about 16 m2, which is separated from the rest of the garden by a live fence. The apartment is unfurnished except for the kitchen unit, stove, and hood.

The property is located on Slepá Street, which, as the name suggests, is not passable, ensuring a very quiet environment. It is possible to park 1 car directly by the fence of the property.

Heating and hot water are provided by a heat pump, which is shared for the rented property and the family house, ensuring very favorable heating costs.

The front garden is separated by a live fence to guarantee privacy and is partially grassed, with the rest paved. The landlord takes care of mowing the grassy area, as well as the live fence.

The bus stop towards Vrané nad Vltavou is 540m away, the second bus stop, where buses depart towards Prague, is 640m away. Bus line 333, which has a 10-minute interval during the morning peak, is a direct connection to the Kačerov metro station.

In the village of Zvole, there is a primary and nursery school, two restaurants, a grocery store, a hardware store, a confectionery, a florist, and several children's playgrounds. There is also cultural entertainment in the multifunctional house or football experiences at the Sokol Zvole field. The village is located near the Vltava River and several cycling and hiking trails pass through, offering beautiful trips to the Vltava, Sázava, or the hills around Jílové u Prahy.

For more information and to arrange a viewing, please contact me through messages.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu841919
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 5. 2024
PodlažíPřízemí
Konstrukce budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníGeotermální
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 6 minut pěšky
Předzahrádka 10 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDZvole, Škola
🚶 522 m (6 min)
PoštaZvole u Prahy
🚶 329 m (4 min)
ObchodBeruška
🚘 2 498 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 5 778 m (10 min)
RestauraceU Rybníka
🚶 610 m (7 min)
LékárnaLékárna Vrané
🚘 3 359 m (6 min)
ŠkolaZŠ Zvole
🚶 515 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 228 m (3 min)
SportovištěJK Harfa
🚘 2 665 m (7 min)
Hřiště
🚶 494 m (6 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.