Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kamenná, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Kamenná, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Kamenná, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyKamenná - Klementice, Kraj Vysočina

Kamenná - Klementice, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Klementice v oblasti Vysočina: 2 ložnice, max. 6 osob.chalupa za týden: celoročně 17.000kč. Renovovaná a prostorná Chalupa U tří medvídků se nachází v malebném prostředí Českomoravské vrchoviny, 12km za Velkou Bíteší, 12km před Velkým Meziříčím a 20km od Třebíče, v obci Kamenná, části Klementice, kde je jen jedna slepá ulice končící rybníčkem a vstupem do lesa. Obec a její okolí Vás zvou ke krásným procházkám a spoustě relaxačních a sportovních vyžití. Vhodné pro pobyt rodin s dětmi, ale i pro kulturně a sportovně zaměřené jedince (turistika, cykloturistika, houbaření, rybaření, v zimě též lyžování, běžky apod. ).

Chalupa s vkusně a čistě zařízeným interiérem, situovaným do doby našich vesnických předků před 200lety. K pronájmu poskytuje ubytování pro 4 osoby ve dvou ložnicích + 2 osoby na rozkládací sedačce v obýváku. Domácí mazlíčky vítáme a jsou bez poplatku, ale jsou myšleni především psi, kočky bohužel ne, nebo po dohodě.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U tří medvídků
Ložnice2 ložnice
MěstoKlementice
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.