Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej pozemku 1.067 m², Dobříš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.067 m², Dobříš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.067 m², Dobříš, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.067 m², Dobříš, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 1067 m² bez realitkyDobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Dobříš - Dobříš, Středočeský krajMHD 9 minut pěšky
Cena5 548 500 Kč

Tato nemovitost již od 23 531 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý vlastník Vám nabízím krásný stavební pozemek o rozloze 1067 m2 v Dobříši, v klidné části Chotobuš, obklopený lesy. Příjezd na pozemek je zajištěn přes nově vybudovanou asfaltovou komunikaci napojenou na obecní, zpevněnou komunikaci.

Největší devizou pozemku je umístění v klidné části slepé ulice + jeho orientace na jihozápad + informace, že dle územního plánu již nelze v místě rozšířit další zástavbu o nové stavební pozemky.

Jelikož si na jednom z pozemků stavím sám vlastní bydlení v případě zájmu Vám pomohu vyřídit i stavební povolení na výstavbu rodinného domu.

Na pozemku lze dle aktuálních regulativ postavit rodinný dům se zastavěností 20% z plochy + 2 nadzemní podlaží do výšky 6m. Budoucí vlastník již může zahájit přípravu k výstavbě rodinného domu. Přípojky na elektřinu se budují na hranici pozemku. Na pozemku bude nutno vybudovat studnu a jímku (nebo čističku).

Centrum Dobříše je vzdálený 4 min. autem + přímé napojení autem na dálnici D4 za 1 min. V Praze jste autem za 30minut nebo PID – přímé spojení autobusem na Smíchovské nádraží.

Dobříš disponuje kompletní občanskou vybaveností = mateřská a základní škola, gymnázium, obchody, nemocnice, pošta, Dobříšský zámek, sportoviště a další.

Rozsáhlé Brdské lesy v okolí vybízí k procházkám nebo jízdě na kole.

Financování prostřednictvím hypotečního úvěru vám zajistím zdarma.

As the direct owner, I offer you a beautiful building plot of 1067 m2 in Dobříš, in the quiet part of Chotobuš, surrounded by forests. Access to the plot is provided via a newly built asphalt road connected to the municipal, paved road.

The biggest advantage of the plot is its location in a quiet part of a dead-end street + its orientation to the southwest + information that according to the zoning plan, it is no longer possible to expand further construction of new building plots in the area.

Since I am building my own residence on one of the plots, if you are interested, I can help you obtain a building permit for the construction of a family house.

According to current regulations, a family house can be built on the plot with a building footprint of 20% of the area + 2 above-ground floors up to a height of 6m. The future owner can already start preparing for the construction of a family house. Electricity connections are being built on the boundary of the plot. A well and a septic tank (or a sewage treatment plant) will need to be built on the plot.

The center of Dobříš is 4 minutes away by car + direct access by car to the D4 highway in 1 minute. You can reach Prague by car in 30 minutes or by public transport - direct bus connection to Smíchovské nádraží.

Dobříš offers complete civic amenities = kindergarten and elementary school, gymnasium, shops, hospital, post office, Dobříš castle, sports facilities, and more.

The extensive Brdy forests in the area invite you for walks or bike rides.

I will arrange financing through a mortgage loan for you for free.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu841063
Plocha pozemku1 067
Dostupné od14. 5. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 9 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSvaté Pole, Dolní Svaté Pole
🚶 720 m (9 min)
PoštaDobříš
🚘 3 967 m (7 min)
ObchodPLUS JIP
🚘 3 163 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 388 m (6 min)
RestauraceStatek Svaté pole
🚘 1 473 m (3 min)
Lékárna
🚘 4 007 m (7 min)
Škola2. ZŠ
🚘 3 405 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 3 448 m (7 min)
Sportovištětělocvičny 1. a 2. ZŠ
🚘 3 965 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 731 m (3 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.