Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyU Studánky, Praha - Holešovice

U Studánky, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné20 900 KčUšetříte 2 000 Kč22 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce25 900 Kč


Slunné a útulné 2kk ve III. patře secesního činžovního domu o velikosti cca 40m v oblíbené lokalitě Praha 7 - Letná, jen pár kroků od parku Stromovka. Byt je součástí kompletně zrekonstruovaného činžovního domu s jedním majitelem. Dům obývá převážně mezinárodní klientela.

Dominantou bytu je bílá, moderní, plně vybavená kuchyně, která je součástí obývací a jídelního prostoru. Do ložnice se vstupuje z chodby. Ložnice se nachází hned vedle koupelny. Byt je orientován do klidné jednosměrné ulice U studánky a je k pronájmu bez nábytku na fotografiích.

Žádaná lokalita plná prvorepublikových činžovních domů v těsné blízkosti parku Stromovka s vynikající dopravní dostupností. V okruhu cca 10 minut najdete stanici metra C Vltavská, A Hradčanská a další zastávky MHD, nástupní zastávkou tramvaje je Kamenická. Autem je to na městský okruh (tunel Blanka) 5 minut, na dálnici 20 minut, na letiště Václava Havla 25 minut, do nákupního centra Stromovka 3 minuty a do centra Prahy 15 minut. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost – OC Stromovka, lokální obchody, další supermarkety, restaurace, bary, lékárny, poliklinika, pošta a úřady. Pro volnočasové aktivity jsou v okolí sportovní centra jako tenisové kurty, fotbalové hřiště, workoutový park, plavecký bazén, zimní stadion, lezecké stěna, cyklosteska okolo Vltavy, několik divadel a známé klubové kino BIO OKO.

Sunny and cozy 2kk in III. floor of an art nouveau apartment building of approx. 40 m in size in the popular location of Prague 7 - Letná, just a few steps from Stromovka park. The apartment is part of a completely renovated apartment building with one owner. The house is inhabited mainly by an international clientele.

The dominant feature of the apartment is the white, modern, fully equipped kitchen, which is part of the living and dining area. The bedroom is entered from the corridor. The bedroom is located right next to the bathroom. The apartment is oriented to the quiet one-way street U studánky and is for rent without the furniture in the photos.

A desirable location full of First Republic apartment buildings in close proximity to Stromovka Park with excellent transport accessibility. Within a radius of approx. 10 minutes you will find metro station C Vltavská, A Hradčanská and other public transport stops, the boarding stop of the tram is Kamenická. By car, it is 5 minutes to the city ring road (Blanka tunnel), 20 minutes to the highway, 25 minutes to Václav Havel Airport, 3 minutes to the Stromovka shopping center and 15 minutes to the center of Prague. All civic amenities are nearby - OC Stromovka, local shops, other supermarkets, restaurants, bars, pharmacies, polyclinic, post office and offices. For leisure activities, there are sports centers in the vicinity such as tennis courts, a football field, a workout park, a swimming pool, a winter stadium, a climbing wall, a cycle path around the Vltava, several theaters and the well-known club cinema BIO OKO.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu840972
Dispozice2+kk
Dostupné od28. 6. 2024
Podlaží3. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 221 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 483 m (6 min)
ObchodPekařství Kamenická
🚶 61 m (1 min)
BankaKB
🚶 367 m (4 min)
RestauraceNa Paliárce
🚶 166 m (2 min)
LékárnaLékárna Veletržní
🚶 328 m (4 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 120 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 711 m (9 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 70 m (1 min)
HřištěKaštánek
🚶 435 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.