Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyRtyně v Podkrkonoší - Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký kraj

Rtyně v Podkrkonoší - Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký kraj

Pronájem Rekreačního domu Rtyně v Podkrkonoší v oblasti Východní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.rekreační dům za týden: léto 17.000kč, zima 15.000kč. Zděný samostatně stojící dům, s vlastním vchodem vedle domu majitelů. Nachází se na oploceném pozemku se zahradou, dětským hřištěm, skluzavkou, houpací sítí a kruhem. V ceně ubytování je využití vířivé vany, až pro 5 osob, která se nachází v prosklené pergole, pro zachování soukromí je umístěn paraván. Rovněž je možnost zdarma užívat zastřešený bazén, s možností zapnutí protiproudu. Bazén je v provozu od konce května do konce září, dle počasí.

Rtyně v Podkrkonoší leží v podhůří Jestřebích hor blízko Krkonoš. Je výborným výchozím místem pro výlety do nedalekých skalních měst, Krkonoš, Babiččina údolí, blízko polských lázní Kudowa zdroj. Možnost využití velkého množství cyklistických tras nebo pěší turistiky. Nudit se nebudete, ať už se rozhodnete strávit aktivní nebo sportovně zaměřenou dovolenou či navštěvovat četné kulturní památky v okolí. V lesích Jestřebích hor se nachází četné památky připomínající důlní historii a také bunkry a pěchotní sruby obranné linie let 1935 - 38.Některé bunkry jsou zpřístupněné k prohlídce.

Parametry nemovitosti

NázevKůlna u Volfů
Ložnice2 ložnice
MěstoRtyně v Podkrkonoší
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.