Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kámen, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kámen, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kámen, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKámen - Kámen, Ústecký kraj

Kámen - Kámen, Ústecký kraj

Pronájem Chalupy Kámen v oblasti České Švýcarsko: 3 ložnice, max. 9 osob.chalupa za týden: léto 15.900kč. Chalupa postavená v polovině devatenáctého století je v klidné části obce Kámen na hranici národního parku České Švýcarsko v bezprostřední blízkosti lesa. Byla kompletně a citlivě zrekonstruovaná. Z velké části byly zachovány tradiční prvky charakteristické pro lidovou architekturu tohoto regionu: roubení, dřevěné trámy, klenby, původní dveře, v místnostech původní trámy. Velmi citlivě je ve stavení zakomponovaná vkusná koupelna stejně jako další zařízení poskytující velmi pohodlný pobyt.

Dominantou světnice jsou kachlová kamna. K dispozici je sklokeramická deska, elektrická trouba a lednice. Místnosti jsou vybaveny převážně původním dobovým nábytkem. Vytápění zajišťují přímotopy. Chalupa splňuje požadavky na vysoký komfort.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa k pronájmu
Ložnice3 ložnice
MěstoKámen
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 9 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.