Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Krucemburk, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Krucemburk, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Krucemburk, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyKrucemburk - Staré Ransko, Kraj Vysočina

Krucemburk - Staré Ransko, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Krucemburk - Staré Ransko v oblasti Vysočina: 4 ložnice, celkem pro 4 až 12 osob.chalupa za týden: celoročně 20.000kč. Chalupa „U Jirky“ je po zdařilé a citlivé rekonstrukci. Dům byl postaven v roce 1833.Veškeré klenby a oblouky byly zachovány. Některé stěny postavené z kamene mají tloušťku až 100 cm. Dům je zateplený. Bezstarostné topení na elektřinu, možno přitápět i krbovými kamny a dívat se do ohně. Dům je komfortně zařízen a odpovídá dnešním požadavkům na pohodlné ubytování. Říká se, že tak staré domy, skoro dvě stě roků, mají duši. O tom se každý citlivý člověk může přesvědčit, ve chvíli, kdy bude sedět v pohodě u stolu nebo usínat v naprostém klidu v pohodlné posteli.

Jedná se o typicky selské stavení, které bylo součástí hospodářství, v některém pokoji byly ustájeny krávy: Stračena a Malina, což už v dnešní době není poznat. U domu je oplocená zahrada, zahradní krb, a bouda na uložení lyží a kol. Parkování na zatravněné ploše.

Parametry nemovitosti

NázevU Jirky
Ložnice4 ložnice
MěstoKrucemburk - Staré Ransko
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita4 až 12 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.