Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Chřibská, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chřibská, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chřibská, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyChřibská - Chřibská, Ústecký kraj

Chřibská - Chřibská, Ústecký kraj

Pronájem Chalupy Chřibská v oblasti České Švýcarsko: 3 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chalupa za týden: léto 31.000kč, zima 28.000kč. Chřibská90 je ochutnávka vesnického života. V klidné zástavbě rezidenční části vesnice, se starousedlíky, v dochozí vzdálenosti jak na náves, tak do přírody. V kakofonii typických vesnických zvuků a jevů - štěkot psa, cirkulárka, hudba ze sousedského posezení, projíždějící traktor. Jakkoli blízko ulice, tak v soukromí vzrůstající zahrady s altánem. Domek je vhodný pro jednu partu/rodinu, maximálně dvě hodně blízké. Sice má dvě podlaží a v každé je místo na spaní, ale prostor je pojat loftově - maximálně otevřeně. Namísto původní půdy vznikly “stáje”, dvě zóny oddělené jen rastrem se závěsy. Ve větší z nich na vás čeká obří perličková lázeň.

Jak přistoupit k poměrně malé, tmavé, tradiční roubence v zástavbě, když potřeby a komfort současníků se radikálně hnuly? Horní patro - původně půdu - jsme ponechali tmavé, je to experiment. Předělat se to dá vždy. Ani prostor jsme nechtěli rozbít příčkami, tak jsme si troufli hosty v pokojích tak trochu ustájit… uvidíte. Můžete o tom rozjímat ve velké perličkové lázni v jednom z horních pokojů. Sednice a kuchyň se jen převlékly do současnosti. Tak uvidíme, jak se tu všichni budeme cítit :)

Parametry nemovitosti

NázevChřibská90 | Vesnické reggae
Ložnice3 ložnice
MěstoChřibská
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.