Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Šemnice, Karlovarský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Šemnice, Karlovarský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Šemnice, Karlovarský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyŠemnice - Šemnice, Karlovarský kraj

Šemnice - Šemnice, Karlovarský kraj

Pronájem Chaty Šemnice v oblasti Západní Čechy: 2 ložnice, max. 8 osob.chata za týden: léto 25.890kč, zima 23.500kč. Pronájem Srubové chaty Šemnice - Karlovy Vary. Naše chata se nachází jen 11 km od města Karlovy Vary u řeky Ohře v předhůří Krušných hor. Uvnitř chaty je obývací pokoj spojený s plně vybavenou kuchyní, rozkládací rohová sedačka (2 přistýlky). V patře jsou 2 samostatné ložnice se 3 dvoulůžky. Sociální zařízení je v přízemí a zahrnuje koupelnu se sprchovým masážním boxem, umyvadlo a WC. Vytápění zajišťují peletová kamna v obývacím pokoji s rozvodem do podkroví. Užitková voda je k dispozici z vlastní studny (rozvedena do chaty). Ačkoliv by měla být voda v pořádku (my ji konzumujeme), tak hostům raději doporučujeme přivézt na pití vodu vlastní balenou.

U naší srubové chaty je venkovní posezení, zahradní gril, ohniště, dětská skluzavka a sportovní hřiště s fotbalovými brankami, řeka Ohře přímo u pozemku. Rybolov i koupání je možné přímo v řece před chatou. Obchod i restaurace je k dispozici 2 km ve vesnici nebo pak 11 km v Karlových Varech. Objekt je ideální pro aktivní dovolenou v přírodě. I proto, že dům se nachází v klidné rekreační oblasti není vhodný pro pořádání večírků.

Parametry nemovitosti

NázevSrubová chata u Ohře - Karlovarsko
Ložnice2 ložnice
MěstoŠemnice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.