Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 79 m² bez realitkySedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Sedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 2 m² • Lodžie 14 m²
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za energie5 500 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Nabízím k pronájmu nadstandardní byt 2+kk v cihlovém domě o velikosti 65m2 s velkou lodžií 14m2 a parkovacím místem v lokalitě Brno – Lišeň. Byt se nachází ve 3. patře bytového domu s velkým výtahem na ulici Sedláčkova, dům je zajištěn kamerovým systémem. Velmi dobrá dostupnost do centra Brna ze zastávky Novolíšeňská (cca 15 minut na hlavní nádraží). V okolí veškerá občanská vybavenost – obchody Billa a Lidl, restaurace, atd. V blízkosti turistické cíle – Velká Klajdovka, Mariánské údolí a spousta lesů. Cena 19.500,- Kč + 5.500,- Kč inkaso pro 2 osoby (včetně elektřiny a vysokorychlostního 1Gb internetu Netbox), soukromé parkovací místo. Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Byt je volný k okamžitému nastěhování.

Byt se nabízí nově vymalovaný a plně vybavený. Součástí bytu je i 14m2 lodžie se vstupem z obou pokojů, sklepní kóje s uzamykatelnými plnými dveřmi. V bytě je velká ložnice o velikosti 27 m2, obývací pokoj společně s kuchyní o velikosti 23,5 m2, prostorná koupelna o velikosti 6 m2, samostatný záchod a zádveří 8 m2. V pokojích jsou luxusní vinylové podlahy a v koupelně a zádveří dlažba.

Ložnice je vybavena velkou rohovou sestavou se spoustou úložného prostoru včetně nových matrací, roštů a lampiček. Pokoj je dostatečně velký pro zřízení pracovny nebo relaxační zóny.

V obývacím pokoji s kuchyní najdete kuchyňskou linku na míru včetně indukční varné desky a trouby, také mikrovlnnou troubu, myčku, novou ledničku a digestoř, příbory, talíře a hrnky, skleničky,… Budete mít k dispozici i jídelní stůl se 2 židlemi. Obývací část je vybavena obývací stěnou včetně konferenčního stolku a nové rohové sedačky.

Nadstandardní koupelna o velikosti 6 m2 má nejen rohovou vanu ale i samostatný sprchový kout s prosklenými dveřmi, součástí koupelny je i pračka s horním plněním.

V prostorném zádveří najdete velkou šatní skříň s úložným prostorem.

Vyúčtování se provádí jednou za rok k 31.12.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu817200
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží3. podlaží z 8
Konstrukce budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha79
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 14 m²
Výtah
Sklep 2 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 93 m (1 min)
PoštaBrno 28
🚶 409 m (5 min)
ObchodPekařství Makovec
🚶 180 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 105 m (5 min)
RestauraceHavana Restaurant
🚶 696 m (8 min)
LékárnaLékárna Vinohrady
🚘 1 199 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Masarova
🚶 488 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 740 m (9 min)
SportovištěBowling Brno
🚘 1 500 m (5 min)
Hřiště
🚶 271 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.