Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyV Závětří, Praha - Holešovice

V Závětří, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 594 Kč
+ Poplatky za energie970 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Útulný byt 1+kk v novostavbě v rychle rozvíjející se čtvrti Holešovice. Perfektní dostupnost do centra v kteroukoliv hodinu i mimo Prahu (metro, bus, tram, vlak), cyklistické stezky přímo u domu. V dochozí vzdálenosti byl na břehu Vltavy nedávno dostavěn multifunkční komplex s marinou Port7 s kompletní občanskou vybaveností navazující na Císařský ostrov a královský park Stromovka. V okolí se nachází mnoho kaváren a restaurací, galerie DOX, zoologická a botanická zahrada.

Částečně vybavený moderní byt v prvním nadzemním podlaží se sestává z obývacího pokoje s s designovým policovým systémem. (Rozkládací sedačka na fotce již není momentálně k dispozici). Čištění vzduchu pomocí rekuperace. Osvětlení celého bytu LED světly. Součástí bytu je kuchyňský kout s indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří a dvěma dřezy. V bytě je dále k dispozici kuchyňský stůl se dvěma židlemi + lednička s mrazákem. Koupelna je vybavená umyvadlem a sprchovým koutem značky Grohe, pračkou LG, toaletní skříňkou se zrcadlem a WC. Prostorná chodba s velkou šatní skříní, bezpečnostní kamerou s telefonem, detektor kouře. Dům je chráněn bezpečnostním kamerovým systémem se vstupem na čipové karty. Vratnou kauci a první nájemné je nutné zaplatit při podpisu smlouvy. Plus převod elektřiny na nájemce.

Cozy 1+kk apartment in a new building in the rapidly developing trendy neighborhood of Holešovice. Perfect accessibility to the city center and outside of Prague (metro, bus, tram, train), cycling paths right next to the building. Within walking distance, a multifunctional complex with the Port7 marina has recently been built on the banks of the Vltava, offering complete civic amenities connected to Císařský ostrov and the royal park Stromovka. There are many cafes and restaurants, the DOX gallery, and the zoo and botanical garden in the vicinity.

Partially furnished modern apartment on the first floor consists of a living room with a new BRIMNES sofa bed and a designer shelving system. Air cleaning through recuperation. LED lights throughout the apartment. The apartment also includes a kitchenette with an induction hob, hot air oven, extractor hood, and two sinks. The apartment also has a stylech kitchen table with two chairs + a fridge with a freezer. The bathroom is equipped with a Grohe sink and shower, LG washing machine, mirrored toilet cabinet, and toilet. Spacious hallway with a large wardrobe, security camera with a phone, smoke detector. The building is protected by a security camera system with chip card entry.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815170
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 7
PENBC - Úsporná
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 218 m (3 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 330 m (4 min)
ObchodMr. Baker
🚶 371 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 128 m (3 min)
RestauraceU rybáře
🚶 489 m (6 min)
LékárnaPharmacentrum Holešovice
🚶 382 m (5 min)
ŠkolaBratrská škola
🚶 615 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 1 655 m (4 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 751 m (9 min)
Hřiště
🚶 509 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.