Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyEdmunda Husserla, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Edmunda Husserla, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 5 m² • Lodžie 9 m²
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme prostorný světlý jihovýchodní byt v novostavbě v centru Olomouce s užitnou plochou 58 m2, lodžií 9 m2, komorou 5,1 m2 a garážovým stáním, rok výstavby 2022. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk a obsahuje předsíň (6,3 m2), koupelnu (5,7 m2), samostatné WC (1,4 m2), hlavní obytný prostor s kuchyňským koutem (27,8 m2) a prostornou ložnici (16,4 m2). Byt je částečně zařízený, v předsíni se nachází vestavná skříň připravena pro pračku a sušičku, šatní stěna a botník. Kuchyň s velkorysou pracovní plochou je vybavena kamenným dřezem, myčkou, troubou, vestavnou mikrovlnnou troubou a lednicí a současně obsahuje velký úložný prostor. Velké francouzské okno v obývacím pokoji, který přechází v lodžii, je orientováno na jihovýchod. V nadstandardní koupelně se sprchovým koutem walk-in i prostornou rohovou vanou je dále otopný žebřík a rohová skříň. Na krytou lodžii lze vstoupit také z ložnice, která je rovněž výhodně orientovaná na jihovýchod. Byt disponuje přípravou na klimatizaci. Hned vedle bytu se nachází prostorná komora (příslušenství bytu). Garážové stání je příhodně umístěno hned naproti výtahu ve 2. podzemním podlaží. Společné prostory bytového domu nabízejí velkorysý výtah a kočárkárnu. Internet je řešen pomocí WiFi připojení (v ceně nájmu). Úklid společných prostor zajišťuje úklidová agentura. V prostorách bytového domu je supermarket Penny. Jednou z největších předností nabízeného bytu je lokalita - v těsné blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost včetně nemocnice, tramvajové zastávky, vlakové zastávky a hlavně velmi oblíbená Flora (Smetanovy sady), v docházkové vzdálenosti se nachází Horní náměstí s olomouckým orlojem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu814449
Dispozice2+kk
Dostupné od27. 11. 2023
Podlaží4. podlaží z 7
PENBC - Úsporná
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Lodžie 9 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlomouc-Nová Ulice
🚶 220 m (3 min)
PoštaOlomouc 5
🚶 623 m (7 min)
ObchodLidl
🚶 757 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 161 m (3 min)
RestauraceU Tygra
🚶 490 m (6 min)
LékárnaLékárna FN Olomouc
🚘 1 702 m (6 min)
Škola
🚶 377 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Wolkerova
🚶 417 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 746 m (4 min)
Hřiště
🚶 526 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.