Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kněžpole, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kněžpole, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kněžpole, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyKněžpole - Kněžpole u Uherského Hradiště, Zlínský kraj

Kněžpole - Kněžpole u Uherského Hradiště, Zlínský kraj

Pronájem Chalupy Kněžpole v oblasti Jižní Morava: 4 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.chalupa za týden: celoročně 36.000kč. Nové ubytování s bazénem, zahradním posezením, plynovým grilem...

Nově jsme pro naše hosty s láskou a citem zrekonstruovali a vytvořili chalupu Florentýna, která se nachází v obci Kněžpole. Ta je vzdálena pouhých 7 km od města Uherské Hradiště. Oblast Slovácka Vám skýtá nepřeberné možnosti vyžití, ať už jste milovníky dobrého vína, folkloru, památek, cyklistiky, sportu či přírodních krás. V naší chalupě jsou Vám k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje esteticky a vkusně zařízené, plně vybavená kuchyně v rustikálním stylu, společenská místnost s posezením až pro 10 lidí a velkou led televizí, dvě koupelny, krytá terasa s posezením, gril, parkování ve dvoře a oplocená zahrada. V obci je třeba dodržovat noční klid. Bujaré oslavy a párty netolerujeme.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka Florentýna
Ložnice4 ložnice
MěstoKněžpole
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.