Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem pozemku • 18680 m² bez realitkyTrstěnice - Trstěnice u Mariánských Lázní, Karlovarský kraj

Trstěnice - Trstěnice u Mariánských Lázní, Karlovarský krajMHD 2 minuty autem
Měsíční nájemné10 000 Kč


Nabízím k pronájmu nádherný pozemek - louku, který se nachází v malebné obci Trstěnice. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří touží po klidu, přírodě a možnosti vytvořit si vlastní raj na zemi.

Pozemek je o rozloze 18 680 metrů čtverečních a je vhodný pro různé účely. Výhodou tohoto pozemku je jeho poloha - je situován na okraji obce, což zajišťuje klid a soukromí, které si každý z nás zaslouží.

Pozemek je součástí malebné louky, která je obklopena zelení a přírodou. Nabízí např. možnosti pro relaxaci a odpočinek nebo vám umožní vytvořit si vlastní zahradu, kde si budete moci užívat čerstvého vzduchu a krásného výhledu na okolní krajinu.

Nemovitost se nachází u Senného rybníku v Trstěnicích.

Díky své poloze je snadno dostupná a má výborné dopravní spojení. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení.

Cena dohodou - nabídněte.

Jsem přímý majitel.

I offer for rent a beautiful plot of land - a meadow, which is located in the picturesque village of Trstěnice. This property is ideal for those who desire peace, nature and the opportunity to create their own paradise on earth.

The land has an area of 18,680 square meters and is suitable for various purposes. The advantage of this land is its location - it is situated on the outskirts of the village, which ensures the peace and privacy that each of us deserves.

The land is part of a picturesque meadow, which is surrounded by greenery and nature. It offers, for example, opportunities for relaxation and rest or allows you to create your own garden, where you can enjoy fresh air and a beautiful view of the surrounding countryside.

The property is located by Senné pond in Trstěnice.

Thanks to its location, it is easily accessible and has excellent transport connections. In the vicinity you will find all civic amenities, such as shops, restaurants, schools and medical facilities.

Price negotiable - make an offer.

I am the direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu802511
Dostupné od14. 9. 2023
Plocha 18 680
Typ pozemkuLouka

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDDrmoul, náměstí
🚘 2 281 m (2 min)
PoštaDrmoul
🚘 2 424 m (3 min)
ObchodPotraviny, večerka
🚘 2 338 m (2 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 6 633 m (10 min)
Restaurace
🚘 5 000 m (6 min)
LékárnaBenu
🚘 8 652 m (10 min)
ŠkolaZákladní a mateřská škola Drmoul
🚘 2 363 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 3 101 m (4 min)
SportovištěMotokrosový areál Cech
🚘 5 139 m (7 min)
Hřiště
🚶 180 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.