Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 3+1 80 m², Závodského, Brno, Jihomoravský kraj

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyZávodského, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Nepřehlédněte
Závodského, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za energie5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 20 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízím k podnájmu částečně zařízený byt 3+1 v podkroví rodinného domu v Brně - Juliánově. Byt je k nastěhování od 1.října 2024. Byt je ve velmi dobrém stavu po částečné rekonstrukci v klidné jednosměrné ulici. Nachází se jen pár kroků od lesoparku Bílá hora. MHD tramvaj č 8. 5 min od domu, autobus ještě blíže. V blízkosti Tesco Supermarket a veškerá občanská vybavenost

Plocha bytu je 80m2. Pokoje jsou o rozloze 16m2, 16m2 a 9m2. Pokoje jsou vybaveny postelí, psacím stolem s židlí a skříní. Kuchyně 16m2 je vybavena kuchyňskou linkou se se spotřebiči ( varná deska, horkovzdušná a mikrovlnná trouba, myčka, digestoř, lednice s mrazákem). Dále je zde kuchyňský stůl a bar, oboje se židlemi. Menší koupelna s WC má 4m2. Je zde pračka se sušičkou, sprchový kout, toaleta a umyvadlo.

K domu náleží zahrada, kterou je možné využívat spolu s ostatními obyvateli domu

Jako zdroj teplé vody je vlastní el. bojler o velikosti 120l. Vytápění je z centrálního kotle. Otopná tělesa jsou vybavena elektronickými termostatickými hlavicemi pro nastavení časových zón vytápění. V ceně nájmu je připojení na internet. Možnost zavedení UPC kabelové televize. Parkování na ulici před domem. K nájmu budou podle spotřeby účtovány platby za energie dle skutečné spotřeby. Požaduji vratnou zálohu ve výši 1 až 2 měsíčních nájmů.

Momentálně vybaveno pro 3 az 4 dospělé osoby, nicméně po dohodě možnost vybavení upravit. Uvítáme max. 4 osoby, nejraději nekuřáky bez zvířat, kteří hledají bydlení v klidném domě. Byt je k dlouhodobému pronájmu se smlouvou na jeden rok s možností opakovaně prodlužovat. V případě zájmu prosím do kontaktního formuláře uveďte základní informace o nájemnících.

I offer for rent a partially furnished 3+1 apartment in the attic of a family house in Brno - Juliánov. The apartment is ready to move into in October 2024. The apartment is in very good condition after partial reconstruction in a quiet one-way street. It is located just a few steps from the Bílá hora forest park. Public transport tram no. 8. 5 minutes from the house, bus even closer. Close to Tesco Supermarket and all amenities

The area of the apartment is 80 m2. The rooms are 19m2, 13m2 and 9m2 in size. The rooms are equipped with a bed, a desk with a chair and a wardrobe. The 19m2 kitchen is equipped with a kitchen unit with appliances (hob, hot air and microwave oven, dishwasher, hood, fridge with freezer). There is also a kitchen table and a bar, both with chairs. The smaller bathroom with toilet is 4m2. There is a washing machine with a dryer, a shower, a toilet and a sink.

The house has a garden that can be used together with other residents of the house

As a source of hot water, there is own electricity. boiler size 120 l. Heating is from a central boiler. The radiators are equipped with electronic thermostatic heads for setting the heating time zones. Internet connection is included in the rent. The possibility of introducing UPC cable television. Parking on the street in front of the house. Energy payments according to actual consumption will be charged to the rent according to consumption. I require a refundable deposit in the amount of 1 to 2 months' rent.

Currently equipped for 3 to 4 adults, however, the equipment can be adjusted by agreement. We welcome a maximum of 4 people, preferably non-smokers without animals, who are looking for housing in a quiet house. The apartment is for long-term rent with a contract for one year with the possibility of repeated extensions. If you are interested, please enter basic information about the tenants in the contact form.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu800646
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží3. podlaží z 3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠpačkova
🚶 219 m (3 min)
PoštaBrno 36
🚶 516 m (6 min)
ObchodMaso uzeniny Habásko
🚶 238 m (3 min)
BankaMoneta
🚘 1 154 m (4 min)
RestauraceBat Beerhouse
🚶 327 m (4 min)
LékárnaLékárna Juliánov
🚶 395 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Krásného 24
🚶 332 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Mazourova
🚶 227 m (3 min)
SportovištěBowling Brno
🚘 1 442 m (5 min)
Hřiště
🚶 201 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.