Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Arnoltice, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Arnoltice, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Arnoltice, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyArnoltice, Ústecký kraj

Arnoltice, Ústecký kraj

Pronájem Chalupy Arnoltice v oblasti České Švýcarsko: 3 ložnice, celkem pro 2 až 11 osob.chalupa za týden: léto 30.000kč, zima 30.500kč. Nabízíme Vám nově zrekonstruované útulné prostředí, kde budete mít možnost v prostorách roubené chalupy vstřebat nádech starých časů, klid a pohodu. Naše pokojíčky jsou pro Vás vždy připravené, naklizené a voňavé. Poskytujeme celoroční ubytování vhodné pro všechny věkové kategorie včetně rodin s dětmi. Na zahradě vás v horkém počasí osvěží bazén a akrylátová vířivka pro pět osob, děti se mohou vyřádit na trampolíně a těm nejmenším se určitě zalíbí houpačka a pískoviště. K dispozici je také ohniště. Puberťáky nadchne Wi - Fi a v chladném počasí vás zahřejí kamna.

Naše chalupa leží v obci Arnoltice, okres Děčín, pouze 6km od německých hranic, kam si můžete jet nakoupit potraviny nebo navštívit Duty Free shop. Okolí je vhodné k procházkám a túrám za poznáním krás Českého Švýcarska s typickými pískovcovými skalními masivy. V obci se nachází dětské a multifunkční hřiště, restaurace a obchod s potravinami.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa u Trojanů
Ložnice3 ložnice
MěstoArnoltice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 11 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.