Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyNad Mazankou, Praha - Libeň

Nepřehlédněte
Nad Mazankou, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Z důvodu stěhování do většího bytu kvůli rozrůstající se rodině nabízíme k dlouhodobému pronájmu náš zrekonstruovaný byt 2+kk na Praze 8, v klidné ulici plné zeleně u metra Ládví.

Lokalita je vhodná pro všechny, kteří využijí blízkost metra ( metro je vzdáleno 450 m, 2 min pěšky chůze od bytu a dostanete se do centra Prahy například na Muzeum do 15 minut), tramvaje ( č. 1) i MHD (například 177, 152).

Cihlový bytový dům, který má celkem 4 patra a žijí v něm přátelští sousedé, se nachází v klidné a tiché ulici, kterou zdobí mnoho stromů. Světlý byt orientovaný na jihovýchod je situován do klidného dvora a sousedních zahrad a je v 1. patře, v bezpečné výšce cca 5 m nad zemí.

Byt tvoří chodba, koupelna, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní a ložnice (s pracovnou či postýlkou pro miminko).

Vybavení bytu:

-chodba s botníkem a věšáky

-koupelna s vanou, toaletou a koupelnovým radiátorem, k dispozici zůstane úložný prostor pod umyvadlem a koupelnová zrcadlová skříňka

-obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní, k dispozici zůstanou skříňky pod televizi IKEA, vysoká skříň IKEA (sloužila nám hlavně jako úklidová skříň a skříň na kabáty), poličky nad sušičkou a knihovna IKEA.

Kuchyně na míru je nová a plně vybavená nejnovějšími vestavěnými spotřebiči Electrolux a Whirlpool: myčka, trouba, indukce, lednička, mikrovlnná trouba. Úložný prostor v kuchyni je řešený pomocí různých vychytávek z IKEA - samovysouvací skříňka na odpad, nespočet skříňek s vysouváním, potravinová skříň, bezdrátové osvětlení LED (dálkový ovladač, pomocí něhož světlo vypnete/ zapnete, ztlumíte, změníte barvu či přepnete z teplého na studené světlo - za to jsme byli vděční hlavně ráno a večer, když jsme chtěli jemné světlo). Pračka není součástí.

-ložnice s prostornou vestavěnou skříní (poličky i věšáky) - možnost uložení například kufrů, tašek na sport .. My jsme využívali ložnici jako pracovnu a po narození dítěte stůl nahradila postýlka.

Byt je vhodný pro jednotlivce, pár či malou rodinu. K využítí v okolí opravdu vše: OD Ládví 2 minuty od bytu hned u metra (Albert, DM, Bio domov ..), restaurace (Pivovar Cobolis, italsko- mexická restaurace ..), kavárny (Cobolis, Tichá kavárna..), lékárny, pošta, dětská hřiště, školky, školy, dětský klub Ďáblík, nemocnice Bulovka, fitness, aquacentrum Šutka cca 10 min MHD, Ďáblický háj cca 10 min pěšky (procházky, kolo) ..

Rozpis ceny:

Celkem 23 950,-

Nájem: 19 500,-

Služby: 2 500,- (voda, osvětlení, svoz popelnic ...) Příspěvek do SVJ hradíme sami.

Elektřina: 1500,-

Internet: 450,-

Bezproblémové parkování rovnou před bytem (modrá zóna). Možnost trvalého bydliště. Kolárna a kočárkárna .Prosíme nekuřáky bez domácích mazlíčků.

Momentálně je do 31.8.2024 v bytě náš první nájemce, byt si zařizoval sám, tudíž vypadá uspořádání jinak než na fotkách (gauč, stůl atd). Byt si můžete uzpůsobit podle sebe, to, co v bytě zůstane za nábytek je vypsáno výše a lze konkrétní nábytek vidět na fotkách.

Od 1.9. 2024.

Těšíme se na vás na prohlídce! :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu794879
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží1. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Slovance
🚶 157 m (2 min)
PoštaPraha 82
🚶 459 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 210 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 454 m (5 min)
RestauracePizzerie Giovanni
🚶 301 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 363 m (4 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Na Slovance
🚶 596 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 475 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 1 553 m (4 min)
Hřiště
🚶 218 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.