Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Město Albrechtice, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Město Albrechtice, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Město Albrechtice, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyMěsto Albrechtice - Valštejn, Moravskoslezský kraj

Město Albrechtice - Valštejn, Moravskoslezský kraj

Pronájem Chalupy Město Albrechtice - Valštejn v oblasti Jeseníky: 4 ložnice, max. 12 osob.chalupa za týden: léto 19.000kč, zima 18.000kč. Naše Jiříkova chalupa se nachází v údolí valštejnských kopců v obci Město Albrechtice. Unikátní je hlavně svým umístěním v lokalitě plné překrásné a klidné přírody, která se pyšní jedním z nejčistších ovzduší Jeseníků.

Celý objekt je nově rekonstruovaný a vybavený. Poskytuje ubytování až pro 12 osob ve čtyřech oddělených pokojích. Součástí chalupy je velká zahrada s trampolínou, venkovní terasa s posezením, grilem a ohništěm. Uvnitř chalupy se nachází domácí wellness s vířivkou a infrasaunou. Parkovat se dá před chalupou. Vítáni jsou i Vaši čtyřnozí miláčci. Jiříkova chalupa je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak i pro partu přátel. Můžete zde pořádat jakékoliv akce, strávit zde významné dny roku jako například Silvestr či Vánoce, nebo si sem jen přijet odpočinout a odreagovat se.

Parametry nemovitosti

NázevJiříkova chalupa
Ložnice4 ložnice
MěstoMěsto Albrechtice - Valštejn
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.