Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Malšín, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Malšín, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Malšín, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyMalšín - Šafléřov, Jihočeský kraj

Malšín - Šafléřov, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Malšín v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, max. 2 osoby.chata za noc: léto 3.000kč. Maringotka na Reifce vás vítá. Maringotka doplňuje nenápadně krajinu a stojí na kraji lesa, kde signál, lišky i srnky dávají dobrou noc. Pokud toho ruchu na vás už kolem je moc, maringotka vám může pomoc, má čarovnou moc…

Celý interiér je pro vás pečlivě promyšlen a vlastnoručně vytvořen. Těšit vás rozhodně může nadstandardní velikost postele s rozměry 200x250cm a nezaměnitelným výhledem skrze celoplošné okno rovnou do blízké, okolí obklopující přírody. Když na čerstvém vzduchu a po noci černé bez světelného šumu, vám vyhládne, využít můžete k přípravě občerstvení plně vybavenou kuchyňku, která v sobě skrývá i minibar s pečlivě vybraným vínem z vinařství Beděra z jižní Moravy. V případě, že by počasí bylo chladnější, vaši atmosféru dotvoří a podpoří plápolající oheň z krbových kamen. Zdá se vám malá? Tak to Vás jistě překvapí, že i prostorná koupelna je součástí, včetně toalety, sprchového koutu, umyvadla a bojleru na teplou vodu. Svůj čas můžete v případě hezkého počasí trávit i v těsné blízkosti s grilem a venkovním posezením.

Parametry nemovitosti

NázevMaringotka na Reifce
Ložnice1 ložnice
MěstoMalšín
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 2 osoby
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.