Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Komňa, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Komňa, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Komňa, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKomňa, Zlínský kraj

Komňa, Zlínský kraj

Pronájem Chalupy Komňa v oblasti Jižní Morava: 3 ložnice, celkem pro 1 až 12 osob.za osobu za noc: celoročně 800kč. Chalupářské ubytování v Eko sadech Komňa – Eko sady Komňa najdete v ideální lokalitě pro pěstování švestek, patří do oblasti Moravského Slovácka a tím pádem se nachází na jednom z nejkrásnějších míst chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat. Chalupa leží na soukromém pozemku mimo hlavní silnici a je tím pádem naprosto ideální pro klidnou, ale i aktivní rodinnou dovolenou v krásném prostředí. Vybavení najdete ve fotografiích a detaily se dočtete níže a na tel. +420 737 789 242.

Ekologicky pěstujeme ovoce, hlavně bio švestky. Vyrábíme a prodáváme bio povidla, sušené ovoce a jablečné mošty. Naším cílem je také prodej švestek pro přímou konzumaci, sušení, zamrazování, zavařování a v neposlední řadě na kvas. Budete u nás mít jedinečnou možnost nákupu našich produktů v obchůdku a exkurze po sadech.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa v Eko sadech
Ložnice3 ložnice
MěstoKomňa
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 12 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.