Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Český Rudolec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Český Rudolec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Český Rudolec, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyČeský Rudolec - Matějovec, Jihočeský kraj

Český Rudolec - Matějovec, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Matějovec u Českého Rudolce v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 7 osob.chalupa za týden: léto 19.500kč. Nabízený objekt Matějovec 93 se nachází v místech krásné přírody v lokalitě Česká Kanada. Krajina je plná rybníků, potoků, krásných lesů, které lákají k procházkám, pěší turistice, cykloturistice, houbaření a koupání. Chalupa je nově zrekonstruovaná. Poskytuje soukromí, neboť je v uzavřeném dvoře s kamennými zdmi. Na travnatém dvoře je k dispozici zastřešená venkovní terasa, dále sezení u grilu se slunečníkem, včetně zahradního nábytku. Vaše děti jistě rády uvítají pískoviště, houpačky, skluzavku a šipky. K dispozici Vám bude solárně vyhřívaný bazén s pískovou filtrací. Po koupání je možno se osprchovat pod venkovní, solárně vyhřívanou sprchou a pak relaxovat na rozkládacích lehátkách na sluníčku i ve stínu.

Pro Vaše pohodlí a pohodlí Vašeho malého potomka jsme pro Vás připravili cestovní postýlku, kterou lze umístit na terase.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa k pronajmutí
Ložnice2 ložnice
MěstoMatějovec u Českého Rudolce
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.