Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyMalířská, Praha - Bubeneč

Malířská, Praha - BubenečMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné31 390 KčUšetříte 3 600 Kč34 990 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


🌇 Hledáte stylové bydlení v samém srdci Prahy? Podívejte se na tento nádherný byt 3+kk o rozloze 76 m², situovaný v historickém domě z počátku 20. století na Malířské ulici. Ideální pro ty, kteří chtějí mít vše na dosah - parky, restaurace, obchody i památky.

🔑 Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a nabízí moderní vybavení a design. Kuchyň je atypická a plně vybavená spotřebiči, včetně pračky se sušičkou. Nová a prostorná koupelna, bezbariérové podlahy pokryté kvalitními parketami, ústřední a úsporné vytápění. Byt je vkusně zařízen a připraven k nastěhování.

🛏 Byt se skládá ze tří velkých, slunečných pokojů a vstupní haly. Z oken se nabízí krásný výhled na klidnou ulici a zelené stromy. Perfektní pro rodiny s dětmi nebo ty, kteří potřebují dostatek prostoru.

🏞 Lokalita je jednou z nejžádanějších v Praze. Byt se nachází mezi dvěma oblíbenými parky - Stromovkou a Letenskými sady, kde si můžete užít přírodu, sport nebo kulturu. Do centra města se dostanete pěšky za 15 minut přes Letenskou pláň nebo tramvají za 10 minut. V okolí najdete spoustu obchodů, kaváren, restaurací i škol. Parkování je možné na ulici nebo v nedaleké garáži Letná.

🎯 Pronajímáme byt přímo bez realitní kanceláře a bez provize. Cena je 33 tisíc Kč měsíčně plus nízké poplatky za služby - 600 Kč za osobu. Kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Elektřina a plyn jsou na nájemníka. V domě je UPC internet. Byt je volný od 1. července 2024.

👉 Pokud máte zájem o prohlídku bytu nebo chcete více informací, kontaktujte mě zprávou.

🌇 Are you looking for luxury living in the heart of Prague? Then don't hesitate and take a look at this beautiful 3+1 apartment with an area of 107 m², which is located in a historic house from the beginning of the 20th century in Malířská Street. This apartment is ideal for those who want to have everything within reach - parks, restaurants, shops and monuments.

🔑 The apartment has undergone a recent renovation and offers modern equipment and design. The kitchen is atypical and fully equipped with appliances including a washer-dryer. The bathroom is new and spacious. The floors are barrier-free and covered with quality parquet. The heating is central and economical. The apartment is furnished with tasteful furniture and ready to move in.

🛏 The apartment consists of three large sunny rooms and an entrance hall, which can be used as a study or dining room. The windows offer a beautiful view of the quiet street and green trees. The apartment is suitable for families with children or for those who need enough space.

🏞 The location is one of the most sought-after in Prague. The apartment is located between two popular parks - Stromovka and Letenské sady, where you can enjoy nature, sports or culture. You can reach the city center by foot in 15 minutes via Letenská pláň or by tram in 10 minutes. In the vicinity you will find plenty of shops, cafes, restaurants and schools. Parking is possible on the street or in a nearby garage Letná.

🎯 We rent the apartment directly without a real estate agency and without commission. The price is 34 thousand CZK per month plus low fees for services. The deposit is one month's rent. Electricity and gas are on the tenant. There is UPC internet in the house. The apartment is available from July 1, 2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu783479
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2024
Podlaží4. podlaží z 5
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 335 m (4 min)
PoštaPraha 7
🚶 381 m (5 min)
ObchodPekařství Kamenická
🚶 97 m (1 min)
BankamBank
🚶 311 m (4 min)
RestauraceNa Paliárce
🚶 230 m (3 min)
LékárnaLékárna Veletržní
🚶 230 m (3 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 246 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 763 m (9 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 136 m (2 min)
HřištěKaštánek
🚶 332 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.