Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyKunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj

Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj

Pronájem Chalupy Kunčice pod Ondřejníkem v oblasti Beskydy: 7 ložnic, celkem pro 2 až 18 osob.chalupa za týden: celoročně 51.000kč. Lašská chalupa II je situována v malebné vesničce Kunčice pod Ondřejníkem v Beskydech. Chalupa je ideálním místem pro rodiny s dětmi a skupiny vyhledávající sportovní vyžití. Díky kvalitnímu zařízení je možnost chalupu využít i pro pořádání firemních večírků, teambuildingů, svateb, rodinných oslav a mnoho dalšího. (Po domluvě je možnost zapůjčení dataprojektoru, promítacího plátna a flipchart). K pobytu je možné doobjednat si luxusní wellness, které se nachází v suterénu objektu a zahrnuje několik typů saun, ochlazovací káď, vířivku, přívalové sprchy, tropický déšť, vyhřívaná lehátka a prostor pro relaxaci.

Ideální poloha v podhorské obci Vám poskytuje nekonečné možnosti pro podnikání výletů a turistiky. Vyrazte za dobrodružstvím a užijte si aktivní dovolenou v Beskydech. Čekají na vás kompletně vybavené útulné pokoje v beskydském stylu. Chalupa nabízí krásné výhledy z pokojů i venkovní terasy na celé panorama Beskyd, které máte jako na dlani a díky blízkého lesa zde naleznete klid a pohodu.

Parametry nemovitosti

NázevLašská chalupa II
Ložnice7 ložnic
MěstoKunčice pod Ondřejníkem
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita2 až 18 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.