Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Hřiměždice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hřiměždice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hřiměždice, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyHřiměždice, Středočeský kraj

Hřiměždice, Středočeský kraj

Pronájem Chaty Hřiměždice v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za týden: léto 24.900kč, zima 16.900kč. Naše Chata u vody - Slapy se nachází v klidné chatové osadě na Kovárně v Hřiměždicích u řeky Vltava nedaleko Dobříše a Příbrami.

Chata je nově zrekonstruovaná a vybavená. Kuchyň je vybavená troubou, mikrovlnou troubou, plynovým sporákem, myčkou na nádobí, nádobí a kuchyňské potřeby, rychlovarnou konvicí, kávovarem Delonghi, lednicí s mrazákem. Obývací místnost s Jídelním stolem až pro 6 osob, sedací rozkládací soupravou, krbem a tv se satelitem. Z obývací místnosti je vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Jedna ložnice se dvěma samostatnými lůžky, druhá ložnice s dvoulůžkem. Vstupní místnost s úložným prostorem na boty a věšák na bundy. Z kuchyně je vstup na zastřešenou terasu s venkovním posezení pro 6 osob, plynovým grilem a výhledem na řeku Vltava. Zahrada je celá oplocená a je k dispozici ohniště. Parkování pro 2 osobní auta. Celá chata se dá vytápět podlahovým topením nebo krbem. Před chatou je námi udržovaná louka. Písečná pláž před chatou s pozvolným vstupem do vody.

Parametry nemovitosti

NázevChata u vody - Slapy
Ložnice2 ložnice
MěstoHřiměždice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 5 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.