Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Jáchymov, Karlovarský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jáchymov, Karlovarský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jáchymov, Karlovarský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 12 ložnic bez realitkyJáchymov, Karlovarský kraj

Jáchymov, Karlovarský kraj

Pronájem Chaty Jáchymov - Klínovec v oblasti Krušné hory: 12 ložnic, celkem pro 2 až 40 osob.chata za týden: léto 69.000kč, zima 79.000kč. Horská chata je ideálním místem pro milovníky sportu, turistiky, lyžování i [cyklistiky *www. trailpark. cz]. Nachází se na samotě u lesa, v klidném a krásném údolí pod úpatím Klínovce, nejvyšší horou Krušných hor, u největšího Ski areálu v Krušných horách, u břehu Klínoveckého potoka, s možností celoročního využití. Pouhých 5 min. jízdy autem, nebo pěší procházkou jsou dostupné [radonové lázně Jáchymov *www. laznejachymov. cz], nebo údolní stanice lanovky [Skiareálu Klínovec *www. klinovec. cz], Trail parku Klínovec.

Chata je svou polohou a vybaveností ideálním místem pro rodiny s dětmi, rodinné oslavy, ozdravné pobyty, pro firemní akce či skupinovou dovolenou. Velké společenské prostory umožňují spoustu vnitřních aktivit v případě nepříznivého počasí.

Parametry nemovitosti

NázevPod Lanovkou - Horská chata
Ložnice12 ložnic
MěstoJáchymov - Klínovec
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 40 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.