Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vrbice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vrbice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vrbice, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyVrbice u Velkých Pavlovic, Jihomoravský kraj

Vrbice u Velkých Pavlovic, Jihomoravský kraj

Pronájem Chalupy Vrbice v oblasti Jižní Morava: 4 ložnice, max. 14 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 15.000kč. Srdečně vás zveme do nově zrekonstruované chalupy, která sousedí s naší Chaloupkou pod kostelem. 26 let byla neobydlena, 1 rok rekonstruována, takže po 27 letech můžete být opět obyvatelé této chalupy :-). V objektu jsou 2 samostatné apartmány. Větší pro 10 osob, menší pro 4 osoby. Chalupa je vybavena stylovým dobovým nábytkem, zaoblené skříně a postele, ohýbané křesla, stolky "pavouk", židle "lízátka" od architekta Halabaly, svaté obrazy, kříže, dřevěné podlahy, prostě jako kdysi u babičky... :-)! Pro hosty je k dispozici vinný sklípek s vinotékou, kde si hosté mohou vína volně brát a při odjezdu se zaplatí.

Posezení ve vinném sklípku, místnost s posezením nad vinným sklepem, krytá pergola s posezením a grilem. Uzavřený dvůr. Pro děti pískoviště a houpačka. Kolárna v průjezdu.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka pod kostelem 2
Ložnice4 ložnice
MěstoVrbice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 14 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.