Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Horní Branná, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Branná, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Branná, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyHorní Branná, Liberecký kraj

Horní Branná, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Horní Branná v oblasti Krkonoše: 6 ložnic, celkem pro 4 až 20 osob.chalupa za noc: celoročně 5.000kč. Přijměte pozvání a využijte nabídky příjemného a pohodlného ubytování ve 2 patrové prostorné chalupě, s kapacitou 20 - ti lůžek. Jedná se o nadstandardně vybavenou chalupu v Horní Branné, která se nachází 4 km od Vrchlabí a 15 km od Špindlerova Mlýna.

Ubytování u nás ocení jak rodiny s dětmi, tak skupiny přátel. Na zahradě je pro hosty k dispozici vyhřívaný bazén, houpačky, trampolína. Lze také využít zastřešenou pergolu, gril, stolní tenis či další sportovní náčiní. Ze spodní části chalupy je z obývacího pokoje vchod přímo do zahrady, kde je k dispozici venkovní posezení na terase, kterou lze zakrýt výsuvnou markýzou. Celá zahrada je oplocená a od okolí oddělena vysokým živým plotem pro Vaše maximální soukromí. Velkou výhodou je také parkování přímo u domu (až 6 aut), samozřejmostí je pokrytí Wi - Fi připojením.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Morávkovi
Ložnice6 ložnic
MěstoHorní Branná
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita4 až 20 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.