Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Černíny, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Černíny, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Černíny, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyČerníny, Středočeský kraj

Černíny, Středočeský kraj

Pronájem Chaty Černíny v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, max. 5 osob.chata za týden: léto 12.600kč. Volně stojící chata k samostatnému ubytování je příjemně zařízená. Vchod je přes chodbu i z terasy, obývací místnost je vybavena pohodlnou sedací soupravou, krbovými kamny, televizí a jídelním stolem. Malá otevřená kuchyně je vybavená lednicí s malým mrazáčkem, dvouplotýnkovým vařičem a indukční plotýnkou, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou, topinkovačem a varnou konvicí. K dispozici je rádio a televize. Koupelna je se sprchovým koutem, WC je zvlášť. Nahoře jsou dvě ložnice, každá s dvojlůžkem a v jedné ložnici je navíc jedno samostatné lůžko. Vytápění je krbovými kamny a přenosným elektrickým přímotopem. Teplá voda je zajištěna v elektrickém bojleru se stálým dohřevem.

K dispozici je oplocená zahrada se zahradním nábytkem, přenosným grilem a ohništěm, venkovní posezení ve stínu jabloně nebo pod zastřešenou terasou.

Parametry nemovitosti

NázevChata u rybníka Vidlák
Ložnice2 ložnice
MěstoČerníny
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 5 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.