Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Český Rudolec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Český Rudolec, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Český Rudolec, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyČeský Rudolec - Dolní Radíkov, Jihočeský kraj

Český Rudolec - Dolní Radíkov, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Nový Svět v oblasti Jižní Čechy: 5 ložnic, celkem pro 2 až 14 osob.za osobu za noc: léto 600kč. Zrekonstruovaná jihočeská chalupa v bezprostřední blízkosti lesa se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit "Česká Kanada" v osadě Nový Svět. Je to významné ucelené území v přírodním parku, které je cenné nejen neopakovatelným krajinným rázem, ale i jedinečností z hlediska výskytu chráněných rostlin a živočichů. Nový Svět je unikátní tím, že se náhle objevuje uprostřed rozlehlých lesních porostů, luk a pastvin, přičemž tato krajina je velmi řídce osídlena a vyskytuje se zde řada cenných přírodních prvků.

Lokalita je vhodná pro klidnou odpočinkovou i aktivní dovolenou (cykloturistické stezky, koupání v nedalekém rybníku Zvůle či Hladovém u Matějovce, akvapark v J. Hradci a v Dačicích, opravdový ráj houbařů, romantické procházky... ). Nabízí se putování "Krajinou čertových kamenů", výlety na nedalekou zříceninu hradu Landštejn či výlet do Maříže s proslulou keramikou, návštěvy městských památkových rezervací Jindřichův Hradec (Krýzovy jesličky), Slavonice, Dačice nebo světová památka UNESCO - Telč. V zimním období běžecké lyžařské stopy (100 m od objektu), sjezdové lyžování u Nové Bystřice, v Mrákotíně.

Parametry nemovitosti

NázevPronájem chalupy
Ložnice5 ložnic
MěstoNový Svět
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 14 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.