Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Nepřehlédněte
Ruská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 9,5 m² • Sklep 5 m² • Terasa 2 m²
Měsíční nájemné30 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce55 000 Kč


V atraktivní části Prahy – na rozmezí čtvrtí Vinohrad a Vršovic nabízíme k pronájmu velmi pěkný a částečně zařízený byt s malebným výhledem na střechy okolních domů a v dáli na část Prahy 4. Byt má rozlohu 2 + 1, nachází se ve 3. patře plně rekonstruovaného domu, který je zařazen do památkové péče.

Byt má krásnou halu s úložným prostorem. Dva velké separátní pokoje jsou navrženy jako ložnice a obývací pokoj nebo jako dvě ložnice. Ložnice je vybavena skříňovou stěnou po celé jedné straně.

Kuchyń je vybavena myčkou na nádobí, lednicí, indukční deskou a troubou značky Miele.

Součástí kuchyně je rovněž malá místnost na ukládání potravin.

Prostorná koupelna je vybavena sprchovým koutem, pračkou. Toaleta je umístěna v separátní místnosti. Byt má dva balkony – menší situován na severní stranu – přístupný z kuchyně a větší směrem na jih – přístupný z obývacího pokoje s výhledem do vnitrobloku se vzrostlou zelení, jehož součástí je klidová zóna pro odpočinek a hřiště pro děti.

K dispozici je internetové připojení a otočný satelit.

V blízkosti se nachází Heroldovy sady, trochu dále Havlíčkovy a Bezručovy sady nebo Sady Bratří Čapků. V bezprostřední blízkosti jsou dostupné obchody Tesco, Billa nebo Žabka.

Dále: autobusové zastávky Orionka, Slovinská a tramvajové zastávky Orionka, Ruská a Vršovické náměstí nebo metro Flora. V okolí se nachází mnoho pěkných restaurací.

Poplatek za služby a energie činí v 3800 Kč a platí se zvlášť. Dvouměsíční kauce je splatná při podpisu smlouvy.

In an attractive part of Prague on the border of Vinohrady and Vršovice, we offer for rent a very nice and partially equipped apartment with a picturesque view of the roofs of surrounding houses and distant parts of Prague 4. The apartment is designed as 2 + 1 and is located on the 3rd floor of a fully reconstructed house which is marked as a national heritage.

The apartment has a beautiful hall with practical large storage space. Two large separate rooms are designed as a bedroom and living room or two bedrooms. The bedroom is equipped with another in-build wardrobe from side to side. The kitchen is equipped with a dishwasher, induction stove and oven from Miele. Refrigerator is also included. There is a storeroom for food in the kitchen.

The bright bathroom has a shower, and a washing machine. The Toilet has a separate room. The apartment has two balconies - a small one towards north and a large one towards south under which is a park with a playground, a court for sport and a sitting area.

There is an internet connection and a rotational Satellite.  

In the vicinity you can visit the public park Heroldovy sady, a little further also Havlíčkovy sady, Bezručovy sady or Sady Bratří Čapků. Within a few minutes' distance are shops Tesco, Billa or Žabka, as well as the bus stop Orionka, Slovinská, and the tram stops Orionka, Ruská and Vršovické náměstí and metro Flora. There are many nice restaurants in the surroundings.

Fees for utilities are 3800 and are paid separately, refundable deposit 2 months by agreement. 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu740908
Dispozice2+1
Dostupné od15. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 4
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 9,5 m²
Sklep 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDTolstého
🚶 107 m (1 min)
PoštaPraha 31
🚘 1 384 m (3 min)
ObchodPotraviny Didama
🚶 190 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 630 m (8 min)
RestauraceU báby
🚶 175 m (2 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 628 m (8 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 443 m (5 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 310 m (4 min)
Sportoviště
🚶 593 m (7 min)
Hřiště
🚶 192 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.