Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Václavov u Bruntálu, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Václavov u Bruntálu, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Václavov u Bruntálu, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyVáclavov u Bruntálu - Horní Václavov, Moravskoslezský kraj

Václavov u Bruntálu - Horní Václavov, Moravskoslezský kraj

Pronájem Chalupy Horní Václavov v oblasti Jeseníky: 5 ložnic, max. 12 osob.chalupa za týden: celoročně 29.500kč. Chalupa u Barunky je prostorná 2 - patrová chalupa s přibližně 400m² podlahové plochy a pozemkem o rozloze cca 4000 m². Chalupa je umístěna v klidné části obce Václavov u Bruntálu, vzdálená od okolních domů, nejbližší objekt je cca 120m. V každém patře se nachází vybavená kuchyně, koupelna, WC a společenská místnost. Chalupa je vhodná pro skupiny do 12 osob. V prvním patře jsou ložnice pro 2 osoby a 4 osoby a ve druhém patře jsou 3 ložnice pro 2 osoby. Pro nejmenší je připraven dětský pokojík. Balkon s posezením a výhledem na pozemek a přilehlé pastviny. Venkovní 20 m3 vyhřívaný bazén a vířivka pro 4 osoby. K dispozici je zastřešená terasa s posezením a krbem. Ski areál je vzdálen cca Čerťák 2km, Ski areál Karlov 8,5 km.

Zákaz používání tzv. boomblasterů, výkonných hifi, karaoke apod. vně chalupy, dodržujte prosím noční klid a respektuje okolí.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa u Barunky
Ložnice5 ložnic
MěstoHorní Václavov
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.