Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPlzeňská, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Plzeňská, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 811 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Ve městě a přesto na dosah přírody. V bytě a přesto s dostatkem soukromí a s dechberoucím výhledem. Není to pohádka, to může být váš nový domov!

K pronájmu nabízíme zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1. Celková výměra bytu je 54 m2 a najdete v něm kuchyni, dva neprůchozí pokoje, koupelnu, samostatné WC a to vše propojené chodbou s předsíní. Díky této dispozici se byt hodí pro jednotlivce, mladý pár, menší rodinu nebo studenty. K bytu také patří sklepní kóje, kde můžete pohodlně uložit sezónní věci či sportovní vybavení.

Byt se nachází v posledním (dvanáctém) patře panelového domu s novým výtahem. Díky tomu máte nejen dostatek soukromí, jelikož před vámi žádný další dům nestojí, ale také naprosto ojedinělý výhled. Z oken všech místností můžete pozorovat Bělský les i nedaleké Beskydy, včetně nejznámějšího vrcholu Lysé Hory. Byt má navíc jihozápadní orientaci, takže o dostatek světla nebudete mít nouzi po celý den.

Nedávná celková rekonstrukce zahrnovala nové rozvody elektřiny, omítky nebo zděné jádro včetně obkladů v koupelně a na toaletě. Dále byla vyměněna okna za nová trojkřídlá plastová, podlahy (v pokojích plovoucí podlahy, v kuchyni a na chodbě keramická dlažba) a počátkem července 2024 také všechny dveře (není na fotkách).

V bytě je k dispozici kuchyň vybavená troubou, plynovým sporákem, dále lednicí a pračkou (na fotografiích chybí). V koupelně se nachází vana a umyvadlo. Žádný další nábytek zde není, takže si byt můžete zařídit podle vašich představ.

Hned před domem je parkoviště s velkým počtem parkovacích stání. Dopravit se do centra města, případně na vlaková nádraží či k obchodním domům, nebude ani tak problém díky nedaleké autobusové a tramvajové zastávce.

A to nejsou jediné výhody bydlení v Hrabůvce. V těsné blízkosti se nachází Bělský les, který jistě potěší veškeré milovníky přírody, sportu a maminky s malými dětmi, které zde naleznou veliké dětské hřiště. Pouze pár minut chůze jsou vzdáleny mateřské i základní školy. Nejbližší obchod je ihned před domem, supermarket Hruška je poté vzdálen pouhých 250 metrů a do shopping parku Avion se dostanete za 15 minut MHD nebo za 5 minut autem. V okolí dále naleznete také několik restaurací a hospůdek.

Měsíční poplatky činí 1811 Kč, kde je zahrnuto teplo, záloha na teplou a studenou vodu, výtah a energie ve společných prostorách. Nezahrnuje elektřinu a plyn (vaření), převádí se na nájemce.

Tak co, už se zde vidíte? Byt je volný k nastěhování od září 2024, po dohodě i dříve. Preferujeme dlouhodobý pronájem (min. 1 rok). Kontaktujte nás a společně se domluvíme na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727952
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží12. podlaží z 12
Konstrukce budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 184 m (2 min)
PoštaOstrava 46
🚘 1 889 m (5 min)
ObchodBoček
🚶 329 m (4 min)
BankaKB
🚘 878 m (2 min)
RestauraceU Helbicha
🚶 199 m (2 min)
LékárnaAmbra
🚘 942 m (2 min)
ŠkolaStřední škola společného stravování a internát
🚶 727 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 1 037 m (3 min)
Sportoviště
🚶 634 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 506 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.