Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Desná, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Desná, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Desná, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyDesná III, Liberecký kraj

Desná III, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Desná - Černá Říčka v oblasti Jizerské hory: 5 ložnic, celkem pro 1 až 9 osob.chalupa za týden: léto 27.300kč. Zažijte původní německou jizerskohorskou chalupu. Chalupa Na Seně poskytuje unikátní ubytování v srdci Jizerských hor. Chalupa se nachází v Černé Říčce, která je součást obce Desná. V letním období se můžete svézt na in - linech neb longboardu na cestě Souš - Smědava. V létě vede už z chalupy mnoho cyklistických, tak i turistických tras. V pěti pokojích se ubytují hosté po 1 - 2 lidech, celkem až 9 osob. Na chalupě tvoří hlavní složku původní nábytek a doplňky. Některý nábytek byl precizně vytvořen jizerskohorskými truhláři.

Chalupa tak propojí její návštěvníky s horskou přírodou a celistvým přístupem k životu, jaký žili naši předkové, který je v dnešní uhnané době důležitější než kdy předtím.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Na Seně
Ložnice5 ložnic
MěstoDesná - Černá Říčka
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 9 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.