Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Horní Maršov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Maršov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Maršov, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 12 ložnic bez realitkyHorní Maršov - Dolní Albeřice, Královéhradecký kraj

Horní Maršov - Dolní Albeřice, Královéhradecký kraj

Pronájem Chaty Horní Maršov - Dolní Albeřice v oblasti Krkonoše: 12 ložnic, celkem pro 2 až 36 osob.za osobu za noc: léto 500kč, zima 550kč. Nově částečně zrekonstruovaná Chata Krákora se nachází v Albeřickém údolí v blízkosti Pece pod Sněžkou. Krásné a ničím nerušené místo na samotě u lesa, kterým protéká Lysečinský potok je ideálním místem pro vaši dovolenou - rodiny s dětmi, skupiny, či firemní akce. Nabízíme ubytování pro 2 - 36 osob.

12x 2 - 4 lůžkové pokoje se sprchou, většina s vlastním WC a 9 pokojů s balkonem. V přízemí se nachází velká společenská místnost s TV, krbem a kompletně zařízenou kuchyňskou linkou (americká lednice, indukční deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar. U chaty je rozlehlá zahrada s dětským hřištěm - trampolína, houpačka, skluzavka, pískoviště a bazén, který využijí jak děti, tak i dospělí pro osvěžení v parných letních dnech. Venkovní sezení na terase, kde je možnost grilování. Možnost zapůjčení chlazení piva a grilu na sele. Na objednání vám zajistíme sele, kýtu a keg piva, který si přejete. Domácí mazlíčci dle dohody s provozovatelem.

Parametry nemovitosti

NázevChata Krákora
Ložnice12 ložnic
MěstoHorní Maršov - Dolní Albeřice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 36 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.