Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Lípa, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Lípa, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Lípa, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyKrásná Lípa - Krásný Buk, Ústecký kraj

Krásná Lípa - Krásný Buk, Ústecký kraj

Pronájem Chalupy Krásná Lipa v oblasti České Švýcarsko: 2 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chalupa za noc: celoročně 5.400kč. Zrekonstruovaný objekt s krásným výhledem na přilehlé pastviny a louky, v klidné lokalitě, zahrada s ohništěm a rovnými travnatými plochami, se vzrostlými stromy a houpací sítí. Objekt je umístěn na kraji obce, ve slepé ulici, zcela žádný provoz, naprostý relax v přírodě. Terasa 35 m² situovaná na jižní straně. Vybavená stolním fotbálkem.

V objektu se nachází zádveří vhodné pro umístění kol, prostorná koupelna s vanou, WC a finskou saunou. V horním patře je ještě druhá menší koupelna se sprchovou zástěnou a druhým WC. Sauna má kapacitu dvě až čtyři osoby. Hlavní prostor je tvořen kuchyní (lednička, myčka, trouba, presovač, indukční deska, kuchyně ve dřevě), krbovými kamny a rozkládací pohovkou. Ložnice je umístěna vedle obývací místnosti, postel vybavena ortopedickými matracemi. Z každé místnosti je samostatný východ na terasu. V prvním patře je velká místnost s dřevěnou podlahou, rozkládací postelí, sprchový kout a WC.

Parametry nemovitosti

NázevDomeček na Kamenné Horce
Ložnice2 ložnice
MěstoKrásná Lipa
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita2 až 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.