Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Velké Losiny, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velké Losiny, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velké Losiny, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyVelké Losiny, Olomoucký kraj

Velké Losiny, Olomoucký kraj

Pronájem Chaty Velké Losiny - Ludvíkov v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chata za týden: léto 35.000kč, zima 26.000kč. Chata Velké Losiny je nově zrekonstruovaná chata, která se nachází v srdci Jeseníků v lázeňském městě Velké Losiny. Jedná se o nádherné a klidné místo u lesa s protékajícím potůčkem, nádherným výhledem na hřeben Jeseníků a soukromým rybníkem s možností rybaření (pstruhy, kapry nebo jesetery si u nás nachytáte a ihned ugrilujete, rybářské pruty zapůjčíme a začátečníky zaškolíme). Celková rozloha pozemku je cca 4 000m² a je tak ideální pro rekreaci rodin s malými dětmi v létě i zimě. Kapacita chaty je 10 osob, v letních měsících pro větší počet osob nabízíme možnost ubytování ve stanech na našem pozemku.

Hosté mají k dispozici venkovní pergolu s posezením, houpací křeslo, masážní vířivku pro 5 osob, plynový gril Weber. Vířivka nabízí čtyři odlišné pozice se sestavami nerezových trysek pro komplexní masáž. Každé sedátko a lehátko uvnitř vířivky se věnuje specifické části těla. Teprve když je vystřídáte všechny, projde vaše tělo ucelenou masáží. Pro děti je připraveno dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm. K dispozici je skákací hrad pro malé děti. V zimní sezóně je možné bobovat či sáňkovat přímo na pozemku, možnosti lyžování a běžkování jsou v několika okolních skiareálech.

Parametry nemovitosti

NázevChaty Velké Losiny
Ložnice3 ložnice
MěstoVelké Losiny - Ludvíkov
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.