Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vlkov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vlkov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vlkov, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyVlkov u Drahotěšic, Jihočeský kraj

Vlkov u Drahotěšic, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Vlkov u Ševětína v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 7 osob.chalupa za týden: léto 13.000kč. Chalupa venkovského stylu se nachází v malebné jihočeské vesničce Vlkov u Ševětína. Poskytuje ideální zázemí jak pro odpočinkový pobyt rodin s dětmi, tak i pro ty, kteří chtějí prozkoumat krásy jižních Čech na kole či pěšky (5 starších horských kol k zapůjčení zdarma). Hosté mají k dispozici oplocený pozemek cca 700 m² s bazénem o průměru 4,5 m, zastřešené venkovní posezení s krbem, hracím stolkem (stolní fotbal, kulečník,.... ). Součástí chalupy je zastřešené zápraží s posezením, kde je možno relaxovat při letních večerech. Dále je zde společenská místnost se stolem na stolní tenis, elektrické šipky a spousta dětských hraček i stolních her pro zabavení Vašich ratolestí. Pro venkovní radovánky je pak možnost využít houpačku, skluzavku, trampolínu, houpací síť, basketbalový koš s míčem, badmintonové pálky a dětský plastový domečkem s pískovištěm.

V obci se nachází přírodní rybník, dětské hřiště, lesy plné hub a borůvek a farma s lokálními produkty a blízké okolí nabízí spoustu typů na výlety.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Vlkov
Ložnice2 ložnice
MěstoVlkov u Ševětína
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.