Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Zábřeh, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zábřeh, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zábřeh, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyZábřeh - Dolní Bušínov, Olomoucký kraj

Zábřeh - Dolní Bušínov, Olomoucký krajMHD 3 minuty autem

Pronájem Chaty Dolní Bušínov v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, max. 9 osob.chata za týden: léto 17.500kč, zima 12.500kč. Nabízíme pronájem chaty u Kuchařů přímo u pláže dolní nádrže v rekreační oblasti Dolní Bušínov. Chata disponuje 3 ložnicemi, celkem s 9 lůžky v prvním patře. V přízemí se nachází obývací pokoj s TV, krbem a rozkládacím gaučem. Dále je zde plně vybavená kuchyň s lednicí vč. mrazáku, mikrovlnnou troubu, indukční dvouplotýnkou, minitroubou, varnou konvicí, kávovarem na kapsle a také plně vybaveným jídelním servisem. Dále je v přízemí koupelna s WC. U chaty je veliký balkon s pergolou nabízející výhled přímo na dolní nádrž Bozeňov. Je zde k dispozici posezení a plynový gril. Pro návštěvníky s malými dětmi je možno nabídnout: zavírací dvířka na schodiště, ohrádka ke krbu, skládací dětská postýlka, houpací síť, hračky a vybavení na pískoviště. Dále je možno nabídnout zapůjčení pivního výčepu i zajištění bečky. V celé rekreační oblasti není telefonní signál, na chatě je však pevná linka a připojení k wifi. Lůžkoviny jsou součástí ubytování. U chaty je možné parkování pro 3 vozidla.

Přímo pod chatou se nachází pláž dolní nádrže Bozeňov, v níž je možné se koupat. Jsou zde pískoviště pro děti, malé dětské hřiště, a také bar Zanzibar. 550 m od chaty se nachází Sport & Relax areál Bozeňov, jenž nabízí výbornou restauraci, wellnes, spoustu sportovních aktivit, multifunkční sportovní hřiště na tenis, nohejbal a volejbal a veliké dětské hřiště. 900 m od chaty je rybník s možností chytání ryb. Rekreační oblast Dolní Bušínov je velice oblíbena pro rodiny s dětmi, turisty, cyklisty a houbaře.

Parametry nemovitosti

NázevChata u Kuchařů
Ložnice3 ložnice
MěstoDolní Bušínov
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 9 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrchleby
🚘 2 095 m (3 min)
PoštaMírov
🚘 8 019 m (10 min)
Obchod
🚘 2 130 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 8 881 m (11 min)
RestauraceHospoda pod hrází
🚘 9 461 m (13 min)
LékárnaBenu
🚘 9 771 m (12 min)
Škola
🚘 6 490 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 8 832 m (11 min)
SportovištěTenisová hala
🚘 8 135 m (10 min)
Hřiště
🚘 4 838 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.