Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Poděvousy, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Poděvousy, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Poděvousy, Plzeňský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyPoděvousy, Plzeňský kraj

Poděvousy, Plzeňský krajMHD 4 minuty autem

Pronájem Chalupy Poděvousy v oblasti Západní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chalupa za týden: léto 19.800kč, zima 16.000kč. Nabízím pronájem nového rodinného domu se zapuštěným venkovním bazénem v klidné části obce Poděvousy. Obec Poděvousy je součástí historického Chodska od Plzně vzdálené 28 km a do Domažlic je dojezdová vzdálenost 22 km. Dům se nachází přímo u lesa. Dům je obklopen nádhernou a klidnou přírodou, říká se mu „ Na samotě u lesa“. Je vhodný pro rodiny s dětmi, ale i pro sportovně založené skupiny. Můžete prožít aktivní dovolenou nebo jen tak relaxovat a ponořit se do ticha okolních lesů. Strávíte svůj volný čas v prostředí, které je vhodné k provozování sportovních aktivit. Ať už rádi běháte, jezdíte na kole horském či silničním, na běžkách, či in - line bruslích, prostě v letních i zimních měsících si přijdete na své. I vy, houbaři, budete nadšeni, protože v době houbové sezony vyběhnete vrátky za dům a nasbíráte si čerstvé houby do polévky či omáčky. V létě si můžete nasbírat borůvky, maliny či později ostružiny. Majitel nebydlí v dané nemovitosti.

Dům nabízí ubytování pro 6 osob ve 3 oddělených neprůchozích ložnicích. V celém objektu je bezdrátové připojení k internetu (Wi – Fi). V domě jsou dvě internetové televize (obývací pokoj + jedna ložnice). Celý objekt je nekuřácký.

Parametry nemovitosti

NázevNa samotě u lesa
Ložnice3 ložnice
MěstoPoděvousy
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDMerklín, Lhota, rozc.
🚘 3 122 m (4 min)
PoštaKoloveč
🚘 5 749 m (7 min)
ObchodSmíšené zboží
🚘 4 242 m (9 min)
RestauraceU Josefa
🚘 8 699 m (9 min)
Lékárna
🚘 12 386 m (15 min)
Škola
🚘 5 567 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 5 666 m (7 min)
Sportoviště
🚘 7 879 m (8 min)
Hřiště
🚘 6 831 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.