Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Žacléř, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Žacléř, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Žacléř, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyŽacléř - Prkenný Důl, Královéhradecký kraj

Žacléř - Prkenný Důl, Královéhradecký krajMHD 7 minut pěšky

Pronájem Chaty Prkenný Důl v oblasti Krkonoše: 3 ložnice, celkem pro 4 až 12 osob.chata za týden: léto 25.000kč, zima 23.000kč. Nová pravá roubená chalupa postavena tradičními postupy z masívních horských smrků najdete v Prkenném Dole v dosahu krásné přírody na hranici národního parku. Nerušeni majitelem ani jinými hosty zde zažijete pobyt na zdravém horském vzduchu, ucítíte vůni dřeva z nového roubení a nezapomenutelnou atmosféru dodá praskání polínek v kachlových kamnech. Můžete lenošit, nebo pořádat výlety po okolí a večer buď padnete a dopřejete si zdravý horský spánek, který zažijete jen na horách, nebo si jen tak posedíte na pohovce a popovídáte s přáteli. V létě posnídáte na terase a pohled do zeleně stromů Vás nabije energií, kterou budete přes den potřebovat. Večer si něco ugrilujete v zahradě a zatímco Vaše ratolesti si budou hrát v Rozárčině chaloupce, můžete jen tak posedět a poslouchat šum potoka, šelest listí a vnímat ten klid.

Roubenka poskytne útulné ubytování v jakémkoli ročním období. Je vhodná pro všechny, ale hlavně pro rodiny s dětmi. A nocování na hambálkách (to jsou místnůstky ve špici roubenky)je pro děti jasná volba. Mají tam plnohodnotné přistýlky a svoje soukromí, kde nejsou rušeni rodiči. (vhodné pro děti od 5 let) V roubence jsou tři ložnice, každá má své sociální zařízení (WC, sprch. kout, umyvadlo a vlastní ohřívač na teplou vodu). Což oceníte až při pobytu, kdy nemusíte ráno čekat až se vystřídá na jednom wc. 10 lidí, jak tomu je v objektech kde je jedna koupelna a wc. a nebo až se půjdete osprchovat a poteče studená voda protože ji před Vámi někdo spotřeboval. To u nás nehrozí. V přízemí ve společné světnici je kuchyň pro společné vaření a posezení pro obyvatele chaty, (vybrat si můžete zda posedíte uvnitř nebo na terase) je zde televize satelit. Možno napojení wi fi. Jsou zde krásná kachlová krbová kamna, kde si můžete zatopit a vytvořit příjemnou atmosféru při večerním posezení. V okolí jsou kousek od chaty 2 lyžařské areály (dostupné chůzí) a dělostřelecká předválečná pevnost Stachelberg s nově postavenou rozhlednou Eliškou, z které je větší rozhled než ze stezky korunami stromů v Jánkách. Jsou zde 2 restaurace s celoročním provozem a možností stravování. Další pak v Žacléři cca 2km. V zimním období tu jsou 2 lyžařské areály, které jsou jedny z nejlacinějších v Krkonoších s minimální odbavovací dobou. Oba areály jsou dostupné chůzí cca 300 m. Bret a 400 m. Arrakis. Denně upravují sjezdovky a disponují umělým zasněžováním, nočním lyžováním a lyžařskou školičkou s pojízdným pásem nebo lanem pro začínající lyžaře s instruktorem a veškerý komfort patřící ke sjezdovkám. Areál Arrakis je větší a nabízí sjezdovky všech typů obtížnosti, modré, červené i černé a uspokojí i pokročilé lyžaře je zde půjčovna lyžařských potřeb i dětská škola. Běžkaři se mohou od horní stanice lanovky napojit na krkonošskou magistrálu, nebo dojít na Rýchorskou boudu a vrátit se po stopě do Žacléře okruh cca 12km. Areál Bret se specializuje na rodiny s dětmi, je zde pohyblivý pás, nebo lano a lze si objednat již zmiňovaného instruktora. Je zde sedačková lanovka i večerní lyžování, snow tubing a půjčovna lyžařských potřeb. V letním období cykloturistika, pěší tůry, Rýchorský prales, předválečná dělostřelecká pevnost Stachelberk (3 km) s nově postavenou rozhlednou Eliškou, nebo můžete v létě posedět u ohniště vedle potoka a při brzkém vstávání lze zahlédnout i pasoucí se srnky.

Parametry nemovitosti

NázevRoubenka Pampeliška
Ložnice3 ložnice
MěstoPrkenný Důl
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita4 až 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrkenný Důl rozc.
🚶 586 m (7 min)
PoštaŽacléř
🚘 1 580 m (2 min)
ObchodEnapo
🚘 1 534 m (2 min)
RestauraceKorálek
🚘 2 637 m (3 min)
LékárnaRýchorská lékárna
🚘 1 837 m (2 min)
ŠkolaZŠ Žacléř
🚘 2 534 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Žacléř
🚘 1 905 m (2 min)
Hřiště
🚘 3 834 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.