Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Strmilov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Strmilov, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Strmilov, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyStrmilov, Jihočeský kraj

Strmilov, Jihočeský krajMHD 4 minuty pěšky

Pronájem Chalupy Strmilov v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 3 až 7 osob.za apartmán za noc: léto 2.150kč, zima 2.000kč. Chalupa Strmilov 245 se nachází v klidné části obce Strmilov 100m od Hamerského potoka. Obec Strmilov nedaleko navazuje na Českou Kanadu a Javořickou vrchovinu. Pro milovníky přírody a aktivní sportovce místo, kam se budete rádi vracet za každého ročního období.

Chalupa stojí samostatně s uzavřeným obezděným dvorem, kde je možno zaparkovat Vaše auta. Uzavřený dvůr vám poskytne dostatečné soukromí a bezpečí pro vaše děti. Na travnatém dvoře je nově i velká trampolína. Ve dvoře je venkovní prostorná pergola, která navazuje na část chalupy, kde dříve byla stáj. Dnes bývalá stáj slouží jako krytá společenská místnost a zároveň prostor na úschovu věcí na volný čas a sport. Obytná část má cca 85 m2 se třemi ložnicemi, samostatným WC, kotelnou - plyn. kotel, úklidovou místností, vstupní chodbou s podlahovým topením, prostornou koupelnou se dvěma umyvadly, vanou, sprchovým koutem a pračkou. Dále z chodby je vstup do velké obývací místnosti, kde je zároveň jídelna a kuchyně vybavená veškerým nádobím. Nad chalupou se nachází ještě malá oplocená zahrádka. Chalupa je po kompletní nákladné rekonstrukci, která proběhla v roce 2016.Vnitřní vybavení je všechno nové.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa 245
Ložnice3 ložnice
MěstoStrmilov
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita3 až 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDStrmilov
🚶 333 m (4 min)
PoštaStrmilov
🚶 258 m (3 min)
ObchodJednota COOP
🚶 228 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 7 446 m (7 min)
RestauraceKomorník
🚶 299 m (4 min)
Lékárna
🚶 214 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Sira Nicholase Wintona
🚘 4 584 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 3 846 m (5 min)
Sportoviště
🚘 4 875 m (5 min)
Hřiště
🚘 3 812 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.