Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kunžak, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kunžak, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kunžak, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyKunžak - Mosty, Jihočeský kraj

Kunžak - Mosty, Jihočeský krajMHD 7 minut autem

Pronájem Chalupy Zvůle v oblasti Jižní Čechy: 6 ložnic, max. 21 osob.chalupa za týden: léto 42.000kč. V roce 2016 jsme dokončili kompletní rekonstrukci hájovny na Zvůli (nejstarší dům u rybníka Zvůle, původně sloužící jako obydlí porybného), ve které jsme vybudovali čtyři nové a stylové (samostatné) apartmány v krásné oblasti Česká Kanada přímo u rybníka Zvůle. Je to místo obklopené lesy s nádherným rekreačním rybníkem Zvůle, jenž se může po celý rok pyšnit krásnou čistou vodou, přímo vybízející ke koupání či rybolovu. Zvůle je ideálním místem na odpočinek pro ty, kteří vyhledávají klid a krásy přírody, na své si zde jistě přijdou turisté, cyklisté, houbaři a v neposlední řadě také rodiny s dětmi.

Apartmány mají vlastní vchody. Dolní apartmán je vybaven venkovní prosklenou celodřevěnou verandou orientovanou na JZ s výhledem na rybník Zvůle. Chalupa je částečně oplocená, má vlastní parkovací místa přímo u objektu / každý apartmán 1 parkovací místo, ostatní auta za poplatek v kempu/. K objektu patří stodola, kde je možné uzamknout kola, kočárky atd. V patře stodoly jsme v roce 2018 dokončili relaxační zónu, kde si v ratanových křeslech můžete vychutnávat krásný pohled přímo na Zvůli. Na zahradě je umístěné pískoviště, přenosná ohniště a zahradní nábytek. Ze všech apartmánů máte krásný výhled přes louku na rybník Zvůle a nádherné smíšené lesy.

Parametry nemovitosti

NázevHájovna U Hrbků
Ložnice6 ložnic
MěstoZvůle
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 21 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 6 712 m (7 min)
PoštaKunžak
🚘 6 771 m (7 min)
ObchodU Ágnes
🚘 6 477 m (7 min)
RestauraceRanč Bizon
🚘 6 388 m (12 min)
Lékárna
🚘 11 452 m (12 min)
ŠkolaZákladní škola Sira Nicholase Wintona
🚘 6 754 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 6 479 m (7 min)
Sportoviště
🚘 6 382 m (7 min)
Hřiště
🚘 5 145 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.