Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Hutisko-Solanec, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hutisko-Solanec, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hutisko-Solanec, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyHutisko-Solanec - Solanec pod Soláněm, Zlínský kraj

Hutisko-Solanec - Solanec pod Soláněm, Zlínský krajMHD 12 minut autem

Pronájem Chaty Hutisko-Solanec v oblasti Beskydy: 4 ložnice, celkem pro 1 až 9 osob.chata za noc: celoročně 4.000kč. Nabízíme Vám k pronájmu nově zrekonstruovanou chatu, která se nachází v krásném a poklidném údolí obce Hutisko - Solanec, uprostřed valašských Beskyd. Pokud si chcete odpočinout od každodenního shonu, pak je naše chata to pravé místo. Díky svému umístění na polosamotě vás zde nebudou rušit ani hluční sousedé ani projíždějící auta. Vychutnejte si při posezení na terase zvuk šumícího potoka, zpěv ptáků, vůni lesa a čerstvě posečené trávy a přesvědčíte se o tom, že pobyt v přírodě a ticho opravdu léčí. Pokud si k tomu přidáte ještě naše wellness, zajistíte si tak nejen pohlazení na duši, ale také regeneraci Vašeho těla.

Chata je vzdálena 9km od Rožnova pod Radhoštěm, kde můžete navštívit valašské muzeum v přírodě, které je nejstarším a největším svého druhu ve střední Evropě. Odpočinout si pak můžete ve vyhlášených pivních lázních. Celá oblast je protkána značenými cyklotrasami a pro milovníky zimních sportů je k dispozici nejeden skiareál, vzdálený do 10km. Na vrchol Soláň lze dojít pěšky za hodinku normální chůzí. Ať už se na vrchol vydáte jakýmkoli způsobem, doporučujeme navštívit horský hotel Soláň (816m. n. m. ). Vychutnejte si relax v jeho bohatě vybaveném wellness anebo navštivte stylovou restauraci, obojí s dechberoucím výhledem. V neposlední řadě musíme zmínit vrchol Radhošť (1129m. n. m. ), vzdálený 10km vzdušnou čarou a Pustevny, na které se lze dostat lanovkou, a které nabízí množství turistických tras a nově také vyhlídkovou stezku.

Parametry nemovitosti

NázevChata Pod Soláněm
Ložnice4 ložnice
MěstoHutisko-Solanec
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita1 až 9 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDHutisko-Solanec, kamenny most
🚘 3 510 m (12 min)
PoštaHutisko-Solanec
🚘 5 413 m (14 min)
ObchodVečerka
🚘 5 229 m (13 min)
RestauraceHorský hotel Čarták
🚘 4 812 m (16 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Hutisko-Solanec
🚘 5 672 m (15 min)
Mateřská škola
🚘 5 596 m (15 min)
Sportoviště
🚘 7 445 m (16 min)
Hřiště
🚘 4 680 m (16 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.